StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

dekleppevanseppe.jpg DE KLEPPE VAN SEPPE.

Laten we nu eens werk maken van die thuisreputatie

Er zijn bijna drie weken voorbij sinds onze eerste overwinning van het seizoen. Afgelopen weekend werd daar, zoals een heel groot deel wel verwacht had, geen vervolg aan gebreid. Komende zondag tegen Malinwa krijgen onze Leeuwen de kans om een reeks neer te zetten, alleszins in eigen huis. Iets wat de afgelopen jaren maar al te moeilijk bleek.


Een leuke opdracht als je het mij vraagt. Want zeg eens eerlijk, wie wilt er nu niet dat iedere club die langskomt op de Freethiel eerst met schrik naar Beveren reed. Ik zie dat persoonlijk wel zitten. Dat we terug worden zoals het nummer dat onze supporters te pas maar helaas vaker te onpas nog eens bovenhalen "Iedereen is bang van skbeeeee".

Een leuke opdracht dus, maar zeker geen mis te verstane opdracht. Eerst en vooral vanwege de kwaliteit van onze club vergeleken met vele anderen in onze hoogste klasse. Het wordt allesbehalve een senecure om hier werkelijkheid van te maken als je weet dat dit seizoen alleen al Charleroi en Genk kwamen winnen met 0-4, Club Brugge ook een duidelijke 1-3 liet noteren en we in totaal nog maar 7 punten bij elkaar sprokkelden.

Laat wel duidelijk zijn, ik tel ons allerminst uit komend weekend. KV Mechelen heeft dan wel meermaals bewezen over een sterke ploeg te beschikken. Zowel verdedigend als in de voorlinie. Aan onderschatting mogen we dus allesbehalve doen. Wel ben ik ervan overtuigd dat Mercier één of meerdere pijnpunten van de Kakkers zal vinden en proberen te benutten. Van die momenten moeten we, beter dan vorige wedstrijden, kunnen profiteren om de drie punten thuis te houden.

Tot dan!

Seppe Meul.