StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Supporters mogen rekenen, spelers moeten er voor gaan !
Veilig en wel geland op Belgische bodem zaterdagavond, hou ik er aan mijn leveranciers van tekst van afgelopen week Geert, Rudy en Seppe van harte te bedanken voor hun bijdragen waardoor er voor de webmaster en ondergetekende meer tijd overbleef om te genieten van het prachtige plaatsje Orihuela, gelegen op een 50-tal kilometer van Alicante.

Los van het feit dat de laatste speeldag van de twaalfde speeldag er een is met een vervelende achtergrond, kan de entourage van W-B zich allerminst veroorloven hierbij nog langer stil te blijven staan, want er kunnen, moeten eigenlijk zaken worden gedaan de komende weken om stappen te zetten naar een "rustig" seizoen en wie had dat een paar weken geleden voor mogelijk gehouden. Voor een goed begrip : het kan wel degelijk, maar omdat de eerste stap (winst tegen Oostende begin oktober) geen vervolg kreeg in de Ghelamco-Arena vorig weekend, moet W-B deze avond om 20 uur weer vol aan de bak. Omdat Cercle nipt in Genk verloor, Eupen vrijdagavond weliswaar een knap punt sprokkelde tegen Anderlecht en Oostende alweer verlies leed ditmaal in Waregem, kunnen de mannen van Mercier straks zichzelf een geweldige dienst bewijzen. De opdracht is echter niet van de poes, want KV Mechelen is de karakterploeg bij uitstek die in staat moet worden geacht de 15 andere ploegen van de JPL pijn te doen en daar blijft het niet bij, ook punten en overwinningen te vergaren zoals afgelopen weekend nog tegen de Great Old.

Het kan dus nog een mooie zondagavond worden mits winst tegen de Kakkers, want dat zou tevens een bevestiging zijn van het goede tegen Oostende. O ja, om af te sluiten deze bedenking : wanneer gaan onze laatste 3 aanwinsten die werden gezien als een belangrijke kwaliteitsinjectie (Kobayashi, Tshibola en Durmishaj) opstaan en mee het verschil helpen maken ? Het wordt stilaan hoog tijd gasten !

PVW.