StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Concurrentie W-B oogst niet slecht.
Voor de tweede opeenvolgende keer moet W-B als laatste van de kelderclub aan de slag. Afgelopen zondag viel dat qua resultaat tegen KV Mechelen tegen, maar op basis van de sportieve prestatie verdienden de mannen van Mercier echt wel beter. Of die goeie prestatie nog eens over doen op het veld van Standard voldoende zal zijn voor een puntje of meer is zeer de vraag, want de Rouches lieten het voorbije weekend in Jan Breydel tegen Blauw-Zwart een sterke prestatie optekenen.
Wie een verlengd verblijf in de kelderafdeling van de JPL niet langer ziet zitten is Eupen. Dat won dinsdagavond bijzonder knap en verdiend met 1-2 in Kortrijk . Ongunstig voor W-B dat de volgende ploeg is die op bezoek moet in het Guldensporenstadion, maar wellicht ook Eupen verder ziet uitlopen na deze speeldag, tenzij !!!
Verder over Eupen : thuis konden de Panda's nog niet winnen, maar buitenshuis (meer zelf, 3 keer in West-Vlaanderen) lukte dat wel. Straf toch !
Cercle is bezig onder leiding van Bernd Storck een metamorfose te ondergaan. Gisteren stond het op een zucht van 3 gouden punten tegen Moeskroen, maar de VAR bracht een goeie nachtrust voor al wie W-B een warm hart toedraagt. Het mag duidelijk zijn dat Cercle met deze coach Storck nog lang geen geslagen ploeg is. Stilaan dikker in de problemen raakt KV Oostende dat na een prima start, steeds meer de hete adem voelt van de ploegen welke nu reeds veroordeeld zijn tot het voeren van een lange strijd voor behoud. Een ding staat vast : als W-B er zou in slagen iets mee te brengen uit de Vurige Steden zou dat een uiterst kostbaar punt(en) zijn.

* Kom mee quizzen met de Freethielvrienden Bornem?
Zin in een geweldig toffe en gevarieerde quiz met een niet te verwaarlozen Freethielgehalte en een geweldige presentator ? Kijk dan eerst eens in jullie agenda of vrijdag 13 december nog vrij is vooraleer de laatste voorwaarde te vervullen. Een groep mag maximum uit 4 personen bestaan waarvan ten minste één iemand lid moet zijn van de Freethielvrienden Bornem. Opgelet : uit praktisch oogpunt laten we maximum 14 ploegen toe. Interesse als buitenstaander en ken je iemand van de Freethielvrienden Bornem die ook af en toe graag zijn kennis eens test ? Stuur dan een mailtje naar info@freethielvrienden.be en we laten jullie meteen weten of het nog kan.

* Yelow Blue knoopt opnieuw aan met winst.
Na een wat moeizame 1 op 6 heeft YB afgelopen weekend weer aangeknoopt met een deugddoende overwinning. Gemakkelijker dan de 2-1 eindcijfers laten vermoeden werd de maat genomen van Buggenhout waardoor de derde plaats in het klassement wordt bevestigd. Komend weekend trekt Yellow Blue naar Schoonaarde en dat telt slechts één puntje minder in de rangschikking.

PVW.