StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Gelukkig kan Seppe wel goed tellen !
Beginnen doe ik met een rechtzetting. Eerder deze week maakte ik in de Freethielsprokkels het niet al te fraai proces van Cercle en Waasland-Beveren na 14 speeldagen. Ik had het over respectievelijk 4 op 52 en 7 op 52, maar dat klopt uiteraard niet. Of 4 en 7 op 42 zoveel beter is laat ik in het midden, maar we moeten het natuurlijk niet erger maken dan het al is. Gelukkig las ik met aandacht De Kleppe van Seppe en die is niet alleen veel jonger, hij kan ook veel beter rekenen dan ondergetekende.

Ondertussen is het, toch een beetje bang, aftellen tot de wedstrijd van vanavond in het Guldensporenstadion. Ondanks het ontbreken van Kobayashi (spierblessure) en Wiegel (geschorst) worden excuses niet meer aanvaard. Een vijfde opeenvolgende nederlaag is uit den boze en kan W-B na speeldag 15, tevens afsluiten van de heenronde, opnieuw met de rode lantaarn opzadelen. Met daarna nog eens 15 speeldagen te gaan hoeft dat rotscenario niet eens fataal te zijn, maar die kwalijke gedachten proberen we voorlopig uit ons hoofd te bannen. Door de opgesomde afwezigheden zal Caufriez wellicht de positie van Wiegel op de rechtsachter overnemen en mag Valtteri Moren een sterke tandem proberen vormen met Vukotic. De aanvallende flanken worden in principe bevolkt door Koita (hij kent het Guldensporenstadion natuurlijk) en Tuur Dierckx. Zou Sula de voorkeur genieten op Durmishaj ? Wie het ook wordt, hij krijgt haast zeker Badibanga achter zich.

Alhoewel Durmishaj niet tegenvalt en eerder onbegrijpelijk werd vervangen tegen Zulte-Waregem, zou ik als coach, zodra hij over alle fysieke mogelijkheden beschikt, trachten een plaatsje te voorzien voor Stefan Milosevic.

PVW.