StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Yellow Blue blijft steken op brilscore.
Het mij onbekende Gijzel Oosterzele is er dit weekend in geslaagd op eigen terrein Yellow Blue op 0-0 te houden. YB staat nu op een gedeelde derde plaats in de rangschikking en ontvangt komend weekend de buren van Bazel die 5 punten minder hebben in het klassement.
De voorbije week zijn in de media blijkbaar de discussies over het stamnummer 2300 weer fel opgelaaid. Zowel Waasland-Beveren als Yellow Blue gaven meer toelichting bij hun standpunt en het zal uiteindelijk de rechter zijn die de knoop van toewijzing moet doorhakken.
Er wordt mij wel eens gevraagd waarom ik op deze website amper feedback geef over deze zaak, maar de verklaring is simpel. Zich in een discussie mengen met onvoldoende achtergrondinformatie is niet verstandig. Bovendien ben ik nooit voorstander geweest om iets te verwerven via het gerecht, want dan zit er vaak een reukje aan. Jammer in deze zaak is dat in beide kampen de nodige toffe en bekwame mensen zitten tot wie het spijtig genoeg nog niet voldoende is doorgedrongen dat het beter is de handen in mekaar te slaan dan met getrokken messen tegenover mekaar te staan. Vooral in een tijd waarin we dagelijks worden geconfronteerd met allerlei pogingen om de "kleintjes" er uit te gooien, is samenwerken wat mij betreft meer aanbevolen dan tegenwerken.

PVW.