StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

dekleppevanseppe.jpg DE KLEPPE VAN SEPPE.

Dit
Standard heeft pijn geleden, kunnen wij ervan profiteren?

Het
gezaag en geklaag hebben we gehad. Nee, er is nog niks aan de situatie veranderd maar de hoofden dienen wel in dezelfde richting gedraaid te worden. Ook voor mij is dit moeilijk maar de weg is vooruit en we moeten het samen doen. Allemaal.


Standard
leed gisteravond een mentaal zwaar verlies tegen onze buren uit Antwerpen. Gekke, maar ook geniale Lamkel Zé (na kalm) speelde daar een helse hoofdrol in. Zijn wij in staat dit aangetast Standard ook pijn te doen?

Op
Jackers en Dierckx, jawel weldegelijk sleutel pionnen, na zijn we kwalitatief voltallig. In elke wedstrijd liggen er mogelijkheden en die moeten we grijpen. Is dat vanuit een meer verdedigende rol dan is dat zo. Er zijn punten nodig, zo simpel is het. De hete adem van Cercle Brugge in onze nek begint stilaan voor brandplekken te zorgen. En ik denk dat we die allemaal willen vermijden.

We
hebben het al eerder gedaan. Punten gepakt in wedstrijden waar dat allesbehalve verwacht werd. Dus ja, waarom dit weekend niet? Een volle en vooral sfeervolle E heeft al vaker voor wonderen gezorgd. Tijd om de Freethiel opnieuw te laten daveren voor dat extra duwtje richting de drie punten. De mogelijkheden liggen er. Een tactisch steekspel kan in ons voordeel spelen deze keer. Dit Standard heeft een klap gekregen, tijd voor de uppercut.

Nog
een leuke extra. Hoewel we veel respect hebben voor Boljevic en nog steeds Emond die beiden uitkomen voor Standard zouden we hen die stap voor één weekend zuur kunnen laten opbreken.

Seppe Meul.