StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Over investeerders !
Er wordt vaak met een schuin oog gekeken naar buitenlandse investeerders in het voetbal en indien niet echt nodig zou ik zeggen, afblijven. Dat beeld is uiteraard gecreëerd door een aantal slechte voorbeelden, maar we hoeven niet eens zo ver te kijken om vast te stellen (en dat doe ik zonder leedvermaak) dat ook bij ons mensen met minder fraaie bedoelingen rondlopen. Een club in buitenlandse handen zou niet zoveel los maken bij supporters en dan heb ik het niet over Liverpool en Man City natuurlijk. Wel, als ik zie wat er bij Cercle Brugge de voorbije weken is gebeurd, stel ik mij daarbij toch vragen. Winnen, in wiens handen een club ook is, dat maakt het verschil ! En toch ook de betaalbaarheid naar de supporters toe, want wat Cercle mobiliseerde naar Sint-Truiden en Moeskroen en zaterdag ook W-B naar datzelfde Stade du Canonnier, dat krijgen die clubs moeilijk voor mekaar wanneer alles uit de zak van de supporters moet komen.

* Nieuws over de dames van SK Beveren.
Ik ontving een mail van Pascal Smet met de vraag of deze op onze website kon gepubliceerd worden.
Omdat we op deze website altijd oog hebben gehad voor sportieve prestaties met een link naar SK Beveren en Waasland-Beveren, hoort dit mooi bericht er zeker bij.

PVW.

Beste SKB'ers,
Het damesvoetbal evolueert in de positieve zin, dit weten we allemaal. Maar wat onze dames in de voorbereiding lieten zien, daar had ik maar 1 woord voor : INDRUKWEKKEND !

Jammer genoeg bracht de competitie niet wat de voorbereiding liet verhopen. Onwaarschijnlijk veel zware blessures teisterden de kern van onze dames.

Het resultaat was meedraaien in de middenmoot i.p.v. meestrijden voor de titel. Gelukkig maakte de beker veel goed. Op 1 mei staan onze dames in de bekerfinale Van de Hofman-Cup en dit na de uitschakeling van het grote AA Gent in de halve finales. Ook in de finale zullen ze moeten aantreden met een zwaar geteisterde kern. Het koningskoppel in de spits kan de finale niet spelen waaronder 1 international) en de doelvrouw zal jammer genoeg ook verstek moeten laten gaan. Het zal dus met een relatieve noodploeg moeten gebeuren, maar dit was ook zo in de 1/2 finale.

De club heeft beslist een bus in te leggen voor de finale. Hopelijk tekenen veel supporters van het mannenvoetbal present. .

Hopelijk zijn jullie er ook bij op de bus om die beker mee naar Beveren te brengen. Het bestuur zou nog een aantal akties op touw zetten om deze mooie prestatie naar waarde te weten waarderen en om ons allemaal een keertje achter onze dames te scharen ! Deel deze mail massaal in jullie vriendenkring en laat ons van 1 mei een geel-blauwe feestdag maken. Afspraak op 1 mei om 14 u 00 in Wetteren en hopelijk een paar uur vroeger op 1 ( of hopelijk meerdere supportersbussen) .

Voor deze gelegenheid zal er busvervoer geregeld worden. Inschrijven kan via overschrijving op het rekeningnummer BE43 9501 8171 6701 met vermelding van "Busreis Dames + naam". Meer info over de verplaatsing kan u bekomen via bestuur@kskbeveren.be. De kostprijs bedraagt 10 euro per persoon. Met z'n allen nog eens achter KSK Beveren !!!!!

1 MEI 2020, DE DAG DAT HET PALMARES VAN STAMNUMMER 2300 WEER WAT GROTER WORDT. BE THERE !!!!

Met z'n allen nog eens als vanouds achter SK Beveren !

Pascal.