StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

Beste bezoekers van onze website,

Langs deze weg hou ik er aan jullie, ondanks de vele beperkingen dezer dagen, een Zalig Pasen toe te wensen en op een hoogdag als deze, past een bijdrage van een zalige medewerker, in dit geval Geert De Vreese. In de reeks "Memorabele wedstrijden KSK Beveren" is hij ondertussen opgeschoten tot een 81ste bijdrage en dat verdient een dikke merci en proficiat Geert !

Maar het spreekt vanzelf dat ook Geert De Vreese zelf, Rudy Beck, Seppe Meul en onze webmaster Iris De Schryver, jullie een Zalig en hopelijk zonnig Pasen toewensen.

Waar en wanneer de bal straks weer gaat rollen is voorlopig nog een groot vraagteken, maar waar we niet aan twijfelen is dat het redactieteam van de Freethielvrienden Bornem hoopt jullie spoedig weer in de beste omstandigheden te kunnen terugzien.

PVW

* Memorabele wedstrijden KSK Beveren.
Vanaf het seizoen 2004-2005 werd in de toenmalige UEFA-cup een nieuwigheid ingevoerd want de poulefase maakte zijn intrede. KSK Beveren was dus nog één ronde verwijderd van die aantrekkelijke groepsfase.
Maar de tegenstander was niet van de minste want de Bulgaarse topclub Levski Sofia kwam uit de trommel.
Levski telde op dat moment reeds 23 landstitels, speelde nagenoeg onafgebroken Europacupvoetbal en had dat seizoen een resem internationals in zijn rangen.
Geelblauw mocht wel eerst in Bulgarije aantreden en trainer Helleputte zal wel in gedachten hebben gehad om daar de schade te beperken om dan eventueel twee weken later op de Freethiel alsnog de kwafilicatie af te dwingen.
(klik hier)

GDV.