StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Dat heeft veel weg van een ezelsdracht.
Een vraagje : wat is het verschil tussen de Pro League en een vrouw ? Een vrouw voelt zich wel ongemakkelijk als ze over tijd is.
We kunnen/moeten er eigenlijk de moed in houden, want we hebben geen andere keuze, maar het begint behoorlijk op de zenuwen te werken dat de Raad van bestuur van de Pro League zich aan het specialiseren is in het uitstellen van vergaderingen en weigert knopen door te hakken in de hoop dat het BAS die lastige klus voor zijn rekening neemt. Die laatste instantie is er vandaag aan begonnen en verwacht om 17 uur KV Oostende, maar de verwachting is dat het wel goed komt met de Kustboys. Uitsluitsel volgt in het weekend of begin volgende week. Ik ken de statuten van de Profliga niet, maar de belangen van de profclubs verdedigen zou toch hoog in het vaandel geschreven moeten staan en dat is nu net de indruk die mij ontbreekt. De aanhoudende onzekerheid voor een aantal clubs met uiteenlopende belangen, is onmiskenbaar een handicap om het volgende mee te beginnen en dat dit mede in de hand wordt gewerkt door een belangenvereniging als de Profliga, is onbegrijpelijk. Dat Waasland-Beveren zichzelf in sportieve nesten heeft gewerkt is niet de schuld van de Profliga, maar dat het 2 maand na de laatste wedstrijd in de JPL (de verloren match in Moeskroen) nog steeds niet weet waarop het zich moet voorbereiden met het oog op volgend seizoen, is onaanvaardbaar. In mei legt elke vogel een ei leert ons een hoopgevend spreekwoord, maar de Profliga raakt het zijne niet kwijt en we moeten vrezen voor een ezelsdracht.

Ondertussen is de club begonnen met het online verkopen van mondmaskers. De prijs bedraagt 20 Euro voor 4 beschermende maskers en deze zijn uiteraard volledig Waasland-Beveren getint en worden per post thuis bezorgd. Meer informatie voor supporters die interesse hebben in deze aanbieding, is terug te vinden op de officiële website van Waasland-Beveren.

PVW.