StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

dekleppevanseppe.jpg DE KLEPPE VAN SEPPE.

Koopjes op de transfermarkt

Het seizoen 2019-2020 zit er naar alle waarschijnlijkheid op. Vanaf de beslissing definitief is gevallen is het zaak om zo snel mogelijk te herbeginnen voor het komende seizoen. Dat de selectie versterkt moet worden is een vaststaand feit. Maar wie is er haalbaar?

Nils Schouterden

De linksback van Eupen staat al jaar en dag in de basis bij de Panda's. Met een uitstekende traptechniek en een enorme dosis loopvermogen doet hij het daar lang niet slecht. De voorbije jaren heeft hij zich heel loyaal getoond tegenover de ploeg uit de Oostkantons. Hoewel ik enorm geloof in het potentieel van Daam Foulon is dit toch een waardevolle opportuniteit.

Danijel Milicevic

Wat je meteen doet twijfelen bij deze dribbelgrage aanvallende middenvelder is zijn leeftijd. Met zijn 34 lentes is hij niet meer van de jongsten.
Binnen de visie van de club valt hij dus al niet. Toch is deze kerel zijn techniek en neus voor doelpunten nog altijd niet verloren. En een ervaren rot in het voetbal heeft zelden een slechte invloed gehad op een jonge spelerskern. Toch eens over nadenken?

Renato Neto

Opnieuw zo'n voetballer met al heel wat seizoenen in de Jupiler Pro League op zijn conto. Uitblinken deed hij voornamelijk in het kampioenenjaar van AA Gent. Daarna teisterde blessures zijn carrière. Bij Oostende lukte het voor hem niet om zijn carrière te herlanceren. Echter heeft hij al heel wat ervaring in zich en die mag niet vergeten worden. Een middenvelder op waar je op kan bouwen. Voor mij zeker een optie.

Amara Baby

Jarenlang trouw gebleven aan de Carolo's, en nu is zijn verhaal na twee seizoenen allicht uitgeschreven op den Bosuil. Een linksbuiten met toch altijd zijn doelpunten en/of aandelen in doelpunten per jaar. Een bruikbare pion met opnieuw heel wat jaren Pintjesliga op zijn naam.

Frank Boya

De reus van Excelsior Moeskroen is misschien een eerder onhaalbare kaart voor ons Beveren. Toch is ook deze man z'n contract op 30 juni afgelopen. 23 jaar, 1m90 en een voetballer die je niet zomaar opzij zet met de nodige techniek.
Allicht wordt hij opgevist door een club uit de top zes. Toch zou het een enorme deal zijn om hem binnen te kunnen halen. Slaagkansen 30/70, maar toch het proberen waard.

Sandy Walsh

Het jeugdproduct van Racing Genk heeft er ondertussen ook al een aantal jaren aan de Gaverbeek opzitten. In 2017 was een vaste waarde, in 2018 was dat ook nog het geval. Maar vanaf vorig seizoen is hij vooral naar de achtergrond verschoven. Op zijn 25 heeft hij echter ook al heel wat ervaring opgedaan in de Belgische eerste klasse.
Ervaring, inzetbaar op verschillende posities en heel wat loopvermogen in zich. Een bruikbare optie als je het mij vraagt.

Dat was het voor nu, volgende week bekijk ik de rest van de menukaart!

Seppe Meul.