StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Een tegen allen ?
Waasland-Beveren zet alles op alles om in eerste klasse te blijven. Het wil de memorabele vergadering van de Pro League van precies een week geleden nietig laten verklaren en gaat ook de licentie van Moeskroen aanvechten bij het BAS.
Een moeilijke, maar moedige keuze die het risico impliceert om een fors pak centen te verliezen, zowel uit de kas van de Pro League als uit de eigen clubkas aan gerechtskosten en advocaten. Anderzijds, als onze voorzitter meent dat er heel wat regels met de voeten zijn getreden waarvan zijn club het grootste slachtoffer van de JPL is en met die mening staat hij zeker niet alleen, is de beslissing van onze club om het hierbij niet te laten, de enige juiste. Sportief zit ik persoonlijk niet te wachten op een bijkomend seizoen supportersgemor en voetbalarmoede, maar die hautaine chantageplegers een keer goed zien zweten omdat hun snode plannen wie weet op de helling komen te staan, daar zou ik van smullen.

En over de hamvraag waarmee ik deze bijdrage begon, een tegen allen, dat zou best kunnen meevallen hoor ! Beerschot en OHL komen liever niet meer in actie en een aantal ploegen die in die bedriegelijke 84 procent ja-stemmers zaten, hebben dat gedaan zoals Peter Vandenbempt het omschreef, met een omgewrongen arm op de rug. Toegegeven : onze club is absoluut onheus behandeld, maar wat ik bij onze voorzitter en raadsman een beetje mis is dat er zelden of nooit met een woord wordt gerept over het eigen sportief falen. We doen het niet slecht bij de Licentiecommissie, het Bondsparket of het BAS, maar graag ook een tandje bijsteken aub op de groene rechthoek.

PVW.