StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Verslag overleg tussen de SF van W-B en het clubbestuur.
Zoals bekend maakte de Supportersfederatie van Waasland-Beveren werk van een open brief met daarin een aantal verzuchtingen die bij de fans leven. Deze open brief maakte indruk bij de clubleiding en dat leidde gisteren dinsdag tot een eerste gezamenlijk overleg. Van de secretaris van de SF ontving ik vandaag een verslagje van deze vergadering en dat willen we jullie graag meegeven met dank aan secretaris Kurt Van Cutsem. Het is de bedoeling om jullie ook in de toekomst op de hoogte te houden van de communicatie tussen de club en de SF enerzijds en de SF en de supportersclubs anderzijds.

PVW

Beste SC's,

Hierbij het verslag van het overleg van gisteren met de club naar aanleiding van onze open brief:

Gisteravond vond om 19u45 in vergaderzaal 3 van de Freethiel het geplande overleg plaats tussen de SF en de club. Onze Supportersfederatie werd vertegenwoordigd door de voorzitter, ondervoorzitter en secretaris. De club zond een verrassend grote delegatie met o.a. bestuurslid en voorzitter Dirk Huyck, coach Nicky Hayen en verschillende (nieuwe) medewerkers. " Hiermee willen we aantonen dat dit overleg voor ons als club belangrijk is. " gaf Dirk Huyck mee.

Het overleg werd voorafgegaan door een presentatie waaraan tot middernacht was gewerkt door ons bestuur. Na de presentatie werden alle punten die ook in onze open brief stonden besproken. Het twee uur durende overleg was constructief en concreet. Bij het clubbestuur is er het besef dat we de toekomstige uitdagingen samen zullen moeten aanpakken en dat we elkaar nodig hebben.

Wat is nu het resultaat van dit overleg?

* De club maakt werk van een nieuwe organisatie met versterking op commercieel vlak, maar ook op marketingniveau en Communitywerking. De club zal hier zelf in de komende dagen en weken over communiceren.

* De Supportersfederatie zal mee dit traject begeleiden, zaken uitwerken en feedback geven. De eindverantwoordelijkheid blijft hierbij wel bij de club liggen.

* Coach Nicky Hayen liet zien dat hij de zaken professioneel aanpakt. Betere begeleiding voor onze spelers is hierbij één van zijn speerpunten. Dit zowel op fysiek en mentaal vlak als op niveau van infrastructuur. Ook hier mogen jullie binnenkort nieuws over verwachten.

* We verliezen de drie pijlers - ambitie, traditie en strijd - niet uit het oog. Ook hierrond maken we concrete plannen! We rekenen ook op onze supporterclubs voor input en feedback. Eenmaal projecten uitgewerkt zijn en klaar voor implementatie nemen we onze supporters hierin mee.

De volgende afspraak met de club ligt vast op maandag 27 juli. Ook hiervan volgt een verslag.

We geven de club nu de tijd om met alle info en feedback aan de slag te gaan. Het mag wel duidelijk zijn dat, indien de gemaakte beloftes niet worden nagekomen, we onze reeds voorbereide acties verderzetten.

Groeten,
Kevin
Secretaris SF