StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Is er nog wat op til ?
Nee, ik heb het niet over de vorige week aangestelde Franse CEO, maar, wie weet, over een bijkomende versterking. Laat het duidelijk zijn, de naam die al een beetje verdoken in de titel van dit artikel zit, werd opgepikt uit het geruchtencircuit, maar hij gaat daar al wel een tijdje rond. Het zou gaan over de Luxemburger Olivier Thil die in Rusland voetbalt, maar wiens contract met wederzijdse toestemming werd ontbonden. De speler in kwestie heeft nog 2 voetballende broers, maar die "zouden" niet het niveau van Olivier halen.
In principe is de transfermarkt al even gesloten, maar vrije spelers kunnen normaal gezien altijd aan de bak. Zou Laurent Jans wederom tipgever zijn ? In ieder geval, als Olivier Thil de kwaliteiten van Danel Sinani heeft, laat dan maar komen !

* Antoine Gobin nieuwe CEO van W-B.
De 31-jarige Fransman Antoine Gobin is de nieuwe CEO van Waasland-Beveren. Hiermee is Gobin de opvolger van Dirk Poppe en dat zal voor veel mensen toch verrassend overkomen. We hebben wel een voorzitter en CFO in dienst en met Bart Foubert sinds kort ook een Operations Manager, maar een officiële opvolger voor Dirk Poppe was er nog niet. Gobin heeft heel wat adelbrieven en was o.a. werkzaam bij het Franse Bordeaux. We hebben uiteraard wel een idee waaruit de job van een CEO bestaat en helaas behoren daartoe ook minder populaire maatregelen. Onze spelerskern is uiteraard veel te groot en we moeten vrezen dat op korte termijn (dat zou de wintermercato kunnen zijn of zelfs vroeger) nog een aantal spelers andere oorden moeten opzoeken. Het klinkt hard en onpopulair, maar als de investeerders de bedoeling hebben om hoger te mikken en stappen te zetten, kan het helaas niet anders en dat zeg ik met het grootste respect voor mogelijke vertrekkers.

PVW.