StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Mail van een bezorgde lezer.
Supporters hebben het recht hun mening te delen met, in het geval van Waasland-Beveren mogen we gerust spreken over lotgenoten, maar het is niet de bedoeling een forum of ander medium als vuilbak te misbruiken of om voortdurend op de man te spelen. Ik ben nooit een voorstander geweest om te schelden of kwetsende dingen (en dat geldt niet enkel voor internet) over voetballers of mensen met verantwoordelijkheid in de wereld te sturen, maar men hoeft anderzijds ook niet altijd de overtuiging van die mensen te delen. Doe het wel proper en op een fan waardige wijze. Ik ben geen bezoeker van het forum van Waasland-Beveren, maar regelmatig bereiken er mij wel berichten over zaken die er besproken worden. Zo zouden er zondag 4 leden het zwijgen zijn opgelegd door de beheerder van het forum. Was het zo erg ? Ik zou dat niet als "dat is ook Waasland-Beveren" bestempelen zoals een bezoeker van onze website het noemde, want dat is met fora van andere clubs net zo durf ik denken. Ik zou wel een goeie raad willen meegeven aan onze verantwoordelijke van het forum : sta open voor, hoe moeilijk dat soms ook is, allerlei commentaren, want de kenners zitten niet alleen in bestuurskringen of zij die binnen een clubwerking een etiket opgekleefd krijgen met een mooie titel. Bij deze voeg ik de daad bij het woord met een lezersmail van Denny Van Bruyssel uit Puurs.

Pat,
We waren allemaal blij eind juli dat Beveren in 1e klasse kon/mocht blijven. Iedereen wist toen ook dat dit weer een seizoen ging worden waar het eerder vechten tegen de degradatie ging worden dan dat we een rustig seizoen tegemoet gingen.
In September kwam we dan het goede nieuws dat er (eindelijk) een deftige investeerder gevonden was met de Amerikaanse Bolt Football Holdings. Er kwam een nieuwe sportief directeur, een nieuwe ceo en weer meer dan een handvol nieuwe spelers.
Spijtig genoeg is het voetbal niet van dezelfde kwaliteit dan de overname, zijn meerdere nieuwe spelers kwalitatief niet goed genoeg en laten "sterkhouders" van de vorige seizoenen het nu ook afweten. We hebben nog 21 speeldagen om de kentering in te zetten maar als ik naar de voorbije matchen kijk en wat ze op het veld tonen, denk ik niet dat we veel verder gaan geraken dan de 16e, 17e plaats of er moeten tijdens de wintermercato een aantal kwalitatieve spelers met wedstrijdritme bijkomen in de hoop dat het schip dan al niet gezonken is.
Maar wat mij vooral tegen de borst stuit is het gebrek aan professionalisme bij onze club. Het grootste voorbeeld: De Webshop, als je op de link klikt van de webshop krijg je de mogelijkheid om 4 mondmaskers te kopen en daar stopt het. Waarom in godsnaam heb je dan een webshop, zelfs ploegen uit 1e amateur bieden meer artikelen aan in hun webshop. Dit toont ook weeral dat "het bestuur" gewoon geen voeling heeft met zijn supporters. In plaats van dat ze met een deftige webshop de supporters de kans geven om nog iets aan te kopen van hun favoriete ploeg in deze tijden van Corona.
Dit moest even van mijn hart en bij gebrek aan onze gesprekken rond de tafel in het themacafé doe ik het maar op deze manier.
Hou het veilig en tot de volgende.
Denny Van Bruyssel.

PVW