StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Schade beperkt.
De weekends van de supporters van Waasland-Beveren beperken zich niet tot het volgen van hun favoriete club, maar ook supporteren voor de tegenstanders van onze concurrenten Cercle en Moeskroen, is een must. Zo te zien hebben we dat niet slecht gedaan, want alhoewel Cercle bij het begin van de tweede helft enkele keren dichtbij de 1-1 was tegen Sint-Truiden, brak de veer definitief na de 2-0. Eupen verkwanselde een pak kansen tegen Moeskroen om zijn voorsprong uit te diepen en dan volgt het onvermijdelijke deksel op de neus als men dat nalaat. De Henegouwers lopen wel een puntje verder uit en hebben een kloof geslagen van 5 punten ten opzichte van W-B en voor ploegen die zo moeizaam tot een driepunter komen als de Waaslanders, is dat heel wat.

Volgend weekend moeten we tegen landskampioen Club Brugge en huidig koploper met een straatlengte voorsprong, op niks rekenen en daarom is het goed eens te kijken wie de concurrentie treft. Moeskroen ontvangt Kortrijk waar Yves Vanderhaeghe werd ontslagen en Cercle krijgt in Jan Breydel Mechelen voor de kiezen. Als het verschil in punten na deze speeldag gelijk blijft mogen we gezien het programma van die speeldag een kaarsje branden en blijft er een sprankeltje hoop om in de resterende 8 competitiewedstrijden nog iets goed te maken.

Ondertussen is Cijntje een Beverboy en hopelijk heeft hij "medi" bij, want een zevental invalsbeurten bij Heracles is nu ook weer niet om over naar huis te schrijven, tenzij zijn concurrent een kanjer is natuurlijk. Volgens zijn Facebook zou Matthias Verreth dan weer naar een Deense club vertrekken en zullen we ten laatste vanavond weten of Vukotic naar Antwerp gaat.
Er zouden nog een tweetal spelers worden verwacht, maar of we die versterkingen mogen noemen valt nog even af te wachten.

Ondertussen staat de partij in de 16de finales van de Croky Cup tegen Oostende voor de deur, maar geen supporter die het al heeft over die match van woensdagavond. Het lijkt wel alsof de interesse op het vriespunt zit, maar laat ons hopen dat ik mij vergis.

PVW.