StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Aanvallend compartiment W-B wellicht ingevuld.
Maandag verzekerde Waasland-Beveren zich van de diensten van de Oostenrijkse aanvaller Daniel Maderner. De 25-jarige spits komt over van de Oostenrijkse eersteklasser Altach waar hij het voorbije seizoen 5 keer aan het kanon stond. Net zoals voor een aantal andere nieuwkomers is Waasland-Beveren ook voor Maderner zijn eerste buitenlandse club. Na Jacobsen, Kablan en Edmunssson is Maderner de vierde aanwinst voor het team van coach Marc Schneider. Voorlopig rekenen we de Amerikaanse tester van Crystal Palace, Jacob Montes, nog niet als vijfde aanwinst,want hij moet proberen de komende weken onze technische staf te overtuigen.
Opvallend : 3 van de 4 nieuwkomers zijn midden twintigers En ze hebben allemaal mooi hun lesje geleerd als het op een tekstje voor de website aankomt. Ze kunnen niet wachten om er aan te beginnen en zijn er van overtuigd dat de vooropgestelde doelen zullen worden gehaald. Alleen, hoe die doelen er precies uitzien, dat blijft een beetje gissen. Laten we onszelf niet bombarderen tot de te kloppen ploeg voor de titel, maar er voor meedoen met deze ploeg is wat mij betreft een must. Met Maderner, Efford, Edmundsson en de teruggekeerde Stefan Milosevic, lijkt W-B niet zo slecht bedeeld in aanvallend opzicht, maar van Milosevic weten we nog niet met zekerheid of hij mag blijven.

* Misverstandje uit de wereld helpen ivm de abonnementencampagne.
Ik heb al wat ongeruste supporters aan de lijn gehad die hun abonnement hebben verlengd (en dat is gratis) of een nieuw hebben besteld, maar dat nog niet per post in de brievenbus zagen vallen. Maak jullie alvast geen zorgen, want het afleveren van het nieuwe abo door de postbode is pas voor begin juli. Morgen zal de club o.a. hierover wel communiceren, want volgende week zal het mogelijk zijn gedurende een drietal dagen een bestelling fysiek op de club te komen doen, maar nogmaals, de nieuwe seizoenskaarten zijn nog niet aanwezig op de club en worden per post begin juli thuis bezorgd.

PVW.