StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Nog een vertrekker en een blijver, maar het laatste lijkt mij het beste nieuws.
Er was de voorbije dagen, eerder onverwachts, toch weer wat beweging in de Beverse kleedkamer.
Felix Bastians en W-B namen afscheid van mekaar en vrijdag werd op de Beverse Facebook melding gemaakt dat Sivert Heltne Nilsen naar zijn thuisland terugkeert om er voor het Noorse Bergen te gaan voetballen. Nilsen had nog een 2 jaar doorlopend contract. Een poging tot navraag bij persverantwoordelijke Martijn De Jonge of dit een gerucht is of op waarheid berust, leverde geen antwoord op en daarom gaan we er maar van uit dat, waar rook is, is meestal ook vuur.
Nu is het lang niet onze bedoeling om plots negatief te zijn over spelers die de club verlaten, maar zo op het eerste zicht ga ik van zijn vertrek niet meteen wakker liggen. Overtuigend was hij te zelden en als het klopt dat hij de duurste transfer is in de nog prille clubgeschiedenis, lijkt mij dat met het toen geciteerde bedrag (meer dan 350.000 Euro), betere opportuniteiten mogelijk waren. Een kuitenbijter die in tweede klasse wellicht beter tot zijn recht was gekomen, maar te traag en te weinig voetballend vermogen.
Het goeie nieuws gisteren kwam van een blijver, nl. Nordin Jackers. Jong, Belgisch en ondanks komend seizoen in tweede klasse, best ambitieus en wat fijn dat hij die ambitie bij onze club wil etaleren. Voor mij een onmisbare (maar ik weet, niemand is dat) steunpilaar die afgelopen seizoen af en toe op een schoonheidsfoutje te betrappen was, maar zonder discussie na Frey de beste speler was. Dat zulke spelers hun lot langer verbinden is voor mij het bewijs dat hij ambitie proeft binnen de club en zo zien we het graag. Nog meegeven dat W-B vrijdag in de vooravond 1-1 gelijk speelde op het veld van en tegen Dessel Sport. Morgen komen we hierop waarschijnlijk nog even terug. De Oostenrijker Maderner scoorde voor W-B.

* Consumptiekaart of abonnement opladen wordt nog eenvoudiger.
Het is absoluut niet mijn terrein, maar elk weetje dat het comfort tijdens een thuiswedstrijd van Waasland-Beveren vergroot, is mooi meegenomen. Je consumptiekaart of abonnement in de verschillende drankpunten van de Freethiel waaronder het Themacafé, opladen blijft uiteraard mogelijk, maar vanaf dit seizoen kan dat ook door middel van het installeren van een app op je smartphone. De app heeft de naam Starnet Cashless en kan ook voor andere evenementen worden gebruikt. Na installatie van de app naar Waasland-Beveren gaan en daar kan je een of meerdere kaarten koppelen. Het saldo bekijken of opladen van je kaart(en) wordt op die manier een stuk handiger dan voordien.

PVW.