StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Een gemiste kans ?
Geen idee of een tweede hoofdstuk Waasland-Beveren aan de orde is geweest, maar Stefan Milosevic zal indien hij slaagt in de medische testen, speler worden van het Israëlische Hapoel Kyriat Schmona. De Montenegrijn werd afgelopen seizoen ook al uitgeleend aan het Letse Riga waar hij niet slecht bij schot was. Gezien onze club "voorlopig" niet baadt in offensieve weelde, zou ik er alvast eens goed over nagedacht hebben met Stefan aan het seizoen in tweede klasse te beginnen. Maar het zou best kunnen zijn uiteraard dat hij totaal geen interesse had om te blijven, want bij mijn weten heeft hij in de tot nu toe gespeelde oefenmatchen nooit op het veld gestaan.
En waarom zouden we op een druilerige maandagochtend niet even mogen dagdromen : zondagavond lanceerde Sporza het bericht dat Joachim Vandamme om disciplinaire redenen naar de B-kern van kV Mechelen is verwezen. Ik ben geen profeet, maar weet zeker dat supporters van W-B die dergelijke meldingen van Sporza hebben ingeschakeld op hun smartphone, net dezelfde reflex/reactie hadden dan ikzelf : "zou dat niks voor ons zijn" ? ik ben er van overtuigd dat een petitie in Beveren voor een derde hoofdstuk op de Freethiel een ongelooflijk succes zou zijn. Nu ga ik eerst even voor een tweede keer deze ochtend naar de badkamer om met een washandje en ijskoud water in mijn aangezicht te wrijven, want dit zou te mooi zijn om te geloven dat het kan. Desondanks ben ik er van overtuigd dat Joachim de perfecte patron voor onze ploeg zou zijn en dat er op dit moment geen enkele speler rondloopt bij W-B met zijn wedstrijdmentaliteit.
Tot slot nog meegeven dat de geplande oefenmatch van zaterdagmiddag in Genk niet is doorgegaan vanwege te veel blessures bij de Limburgers. Dat lijkt mij een vervelende streep door de rekening van onze coach die daar wellicht op gerekend had.

PVW