StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Kort maar krachtig.
Op de website van Waasland-Beveren is een kort, maar krachtig interviewtje te lezen met onze sportief directeur Roger Stilz (lees tekst hierna van Maarten Van Mieghem).

ROGER STILZ: "WE HEBBEN &EACUTE&EACUTEN DOEL: DE CLUB BETER MAKEN!"
Sportief Directeur Roger Stilz: "Op dit moment voel ik de behoefte om het volgende te zeggen: de veranderingen in de club, de professionalisering rondom het team en de wijzigingen en transfers in de ploeg zouden niet mogelijk zijn geweest zonder de steun van de clubeigenaars. Het is een voorrecht om nauw samen te mogen werken met een management dat altijd vooruitdenkt en naar oplossingen zoekt. Wij, als club, voelen deze steun! De werkwijze is open, constructief en altijd met één gemeenschappelijk doel: de club beter maken."

Deugddoende woorden die afgelopen dinsdagavond in tot de verbeelding sprekende daden werden omgezet met o.a. de definitieve transfer van Louis Verstraete. Ik blijf het knap vinden dat de clubeigenaars ook oog hebben voor de betere spelers op de Belgische markt en niet enkel buitenlandse spelers importeren. De financiële slagkracht van de Bolt Football Holdings is onvergelijkbaar met de mogelijkheden die de vorige bestuurders hadden. Deze zaten op hun financiële tandvlees en in een voetbalwereld waarin de centen een steeds grotere rol spelen, leidt dat tot een steeds groeiende kloof. De lof voor de nieuwe investeerders is volkomen terecht, maar het mag ook niks afdoen aan het respect voor de vorige bestuurders die met zeer beperkte middelen geruime tijd de club op het hoogste niveau wisten te houden. Ja, we zijn meermaals door het oog van de naald gekropen en er waren soms extra sportieve middelen nodig om dit doel te bereiken, maar dan nog moet het een huzarenstukje geweest zijn om als kleine garnaal te blijven zwemmen tussen de grote vissen.

PVW.