StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Yellow Blue SKB begint met billijke puntendeling.
Nu ook het provinciaal voetbal is begonnen, is het altijd weer prettig uitkijken naar streekploegen die onze aandacht verdienen. Daarbij hoort zeker Yellow Blue SKB dat in de tweede provinciale C Oost-Vlaanderen uitkomt. SKB rekent zichzelf bij de titelfavorieten en kreeg al meteen een tegenstander voorgeschoteld die met dezelfde ambitie aan het seizoen begon, nl. St.-Gillis-Dendermonde. De thuisploeg SKB kwam binnen het kwartier door een ongelukkige owngoal op achterstand, maar kon die scheve situatie nog voor de rust recht zetten middels een afgeweken bal en strafschop. In de tweede helft kwam het meeste initiatief van de bezoekers uit Dendermonde en dat leidde een kwartier voor tijd tot de billijke gelijkmaker (2-2). Het wordt een interessante reeks, want nog een andere titelpretendent (Haasdonk) verloor al meteen met 0-1 van Kieldrecht. Volgend weekend staat Kieldrecht - SKB op het programma en dat wordt er eentje om naar uit te kijken.
In de eerste provinciale Antwerpen verloor "ons" Bornem met 0-2 van Oppuurs. Bij dat Oppuurs eindigde vorig jaar Bjorn Vleminckx, als je het mij vraagt veel te vroeg voor iemand met zijn kwaliteiten, zijn carrière.

* Met de bus vanuit Hingene-Bornem naar RWDM.

Vanaf nu zullen we hier bijna dagleijks melding maken van de mogelijkheid om op vrijdag 17 september vanuit Hingene (Café De Zwaan) mee te rijden naar de wedstrijd tussen RWDM en Waasland-Beveren. Die match begint om 20 uur, maar door Covid-controles en mogelijke drukte op de Brusselse ring, zal de bus wellicht omstreeks 18.15 uur vertrekken aan ons lokaal. Leden van supportersclub Freethielvrienden Bornem betalen 7 Euro voor de bus, niet-leden 10 Euro. De ticketprijzen worden ons eerstdaags meegedeeld. Het zou fijn zijn dat wie interesse heeft om mee te rijden (denk er aan dat er een combi-regeling van toepassing is en vervoer met eigen wagen verboden is), vooraf een mailtje stuurt naar info@freethielvrienden.be
Een Covid save-attest moet worden voorgelegd, hetzij een afgedrukt papieren exemplaar, hetzij via de app Covid Save op je smartphone. Later meer via dit kanaal.

PVW.