StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Vanuit Hingene met de bus naar Westerlo - W-B.
We gaan nog geen mosselen roepen voor ze aan wal zijn, maar zelfs al zou de wedstrijd van zaterdagavond tegen Lierse Kempenzonen 20.45 uur niet de verhoopte afloop kennen, de daaropvolgende wedstrijd in Westerlo kondigt zich nu reeds aan als de eerste echte onvervalste topper, want met na die match 10 speeldagen op de teller, zal het klassement ongetwijfeld een betrouwbaar beeld geven van de verhoudingen op dat moment in 1B. een match dus die men als supporter voor geen geld wil missen en er bij zijn kan perfect. Wie in de buurt van Bornem woont en er graag bij is in het Kuipje op zondagavond 7 november om 20 uur, stuur dan een mailtje naar info@freethielvrienden.be
De inschrijvingen komen vlot binnen, maar zolang er plaatsen op onze bus zijn, zullen de geïnteresseerden een mailtje ontvangen met daarin meer gegevens. Deze info kunnen we wel reeds meegeven : de bus vertrekt om 18 uur aan ons lokaal Café De Zwaan in Hingene en wie geen lid is van de Freethielvrienden Bornem betaalt 10 Euro voor de bus. Een staanplaats in Westerlo kost 10 Euro, een zitplaats 15 Euro.

* Zelfzekere Tom Reyners.
Het kan geen toeval zijn : zowel na de wedstrijd tegen Virton waarin hij na rust inviel als de partij van zondagavond tegen Lommel, werd de naam van Tom Reyners het vaakst genoemd in positieve zin. Sommigen kenden hem nog niet zo goed bij naam en hielden het bij onze nr14, maar het gaat wel degelijk om Tom Reyners. Wat heeft die gast goeie voetjes en wat kunnen supporters genieten van zijn technische hoogstandjes. Maar niet alleen de voetjes doen het prima, Tom ziet het ook goed en koppelt die vista aan behoorlijk wat snelheid en daar valt men in onze huidige selectie mee op. De uitvoering was nog niet altijd op maat en voorbij het uur doofde zijn pijp snel uit, maar dat is logisch voor een speler die de voorbije maanden amper in de basis stond. Geef die gast nog wat matchen, laat hem van blessures gespaard blijven en we hebben er over een paar weken een heel goeie speler bij. In een kort interview op TV-Oost klonk Tom alleszins volwassen en realistisch, maar tegelijkertijd ambitieus en dat is een combinatie die we zelf ook zien zitten. Tot slot het geheugen nog even opfrissen met dit weetje : Tom Reyners is een Genkie en moet dus Nordin Jackers al wat langer kennen. In de periode dat Philippe Clement bij Genk zat, stak Tom zijn neus aan het venster van de kampioenenploeg en genoot hij zelfs de belangstelling van Ajax, maar kort daarna liep hij een bijzonder zware kwetsuur op en was hij geruime tijd buiten strijd.

PVW.