StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Als de zon er betere voetballers van maakt mogen ze vertrekken.
Geen idee wat Waasland-Beveren de komende weken allemaal van plan is tijdens de winterstop, maar ik heb horen vallen dat ze op oefenkamp gaan naar Spanje. Op basis van wat spelers en technische staf de eerste 16 competitiewedstrijden hebben gepresteerd, lijkt mij een daguitstap met de spelersbus naar zee al meer dan voldoende. In plaats van zich onder een lekker zonnetje te gaan amuseren, had ik liever gezien dat zij hier de minder aangename temperaturen zouden trotseren om te beseffen hoe het voelt in de kou te blijven staan, want dat hebben spelers en technische staf de voorbije weken en maanden de supporters veel te vaak aangedaan.

* Yellow Blue is los.
Yellow Blue SKB heeft afgelopen weekend een belangrijke stap gezet richting promotie. Uiteraard is het nog veel te vroeg om de champagne te ontkurken, maar zelf heeft het de smaak van winnen goed te pakken en het zijn geen kleine scores waarmee het de tegenstander de loef afsteekt, ook de concurrentie begint nu kwistig steken te laten vallen. YB SKB wist tijdens het weekend de lastige klip St.-Gillis Dendermonde te omzeilen met duidelijke 2-4 cijfers. Het kwam wel op een 1-0 achterstand, wist die om te buigen naar een 1-2 voorsprong, maar moest toezien hoe de thuisploeg weer langszij kwam. Daarna zette de bezoekers definitief de puntjes op de i met 2 goals (eindstand 2-4). Johan Segers, in een vorig leven nog een keer onder de lat bij het echte SKB, scoorde tweemaal.
In de rangschikking hebben de jongens uit Beveren nu 4 punten voorsprong op Kieldrecht, 6 op Bazel en 8 op Haasdonk. Er volgt nu een winterstop van een viertal weken en de competitie wordt hervat met de kraker Yellow Blue tegen Kieldrecht.

PVW.