StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Het waren meer dan geruchten.
Spanje lijkt het land bij uitstek om de voorbereiding op de tweede seizoenshelft af te werken en heel wat Belgische clubs zijn er dan ook momenteel aan het werk waaronder Waasland-Beveren dat volgende week in Màlàgà de basis hoopt te leggen voor een veel betere terugronde. Maar ook in de diverse clubsecretariaten draait de administratieve molen op volle toeren. Met Jordi Condom heeft wat mij betreft onze club een prima zaak gedaan om hem als sportief raadgever aan zet te laten. Condom is al een jaar of 10 in ons land, kent zowel 1A als 1B en oefende diverse functies uit bij o.a. Eupen, Roeselare en Seraing.
Minstens even belangrijk is dat hij een vertrouwensband heeft met Ivan Bravo en ik vermoed wel dat die de weg naar de geldkraan van de Bolt Football Holdings kent. Zotte dingen mogen we van zijn aanstelling niet verwachten, want alles in verhouding natuurlijk, maar een nadeel is het in geen geval. Of Condom er al voor iets tussenzit dat Aliou Baldé van Feynoord komt weet ik niet, maar ik heb zo het gevoel dat zijn passage op de Freethiel niet onopgemerkt voorbij zal gaan en dat gevoel is niet gebaseerd op een voorganger van Aliou die dezelfde familienaam had en een aantal jaren geleden tijdens de winterstop naar W-B kwam en in zijn eerste match op Waregem met een wereldgoal uitpakte, een match die met 1-4 werd gewonnen.
Ondertussen werden de poorten van de uitgang op de Freethiel open gezet en dat leidde reeds tot het vertrek van Alessandro Albanese naar KV Oostende. Maar ook de Kortrijkse huurling Mujakic verlaat het Waasland en trekt wellicht naar Sarajevo. Dat lot ondergaat ook Jacob Montes en als de links kloppen zouden we nog wel eens vreemd kunnen opkijken van zijn nieuwe club, maar later meer daarover.

PVW.