StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Met de Freethielvrienden Bornem gratis mee naar Westerlo.
Aanstaande vrijdag 25 februari moet Waasland-Beveren proberen in koers te blijven voor de tweede plaats, maar de tegenstander is niemand minder dan de onbetwiste koploper Westerlo. De wedstrijd begint om 20 uur en vanuit ons supporterslokaal in Hingene vertrekt er om 18 uur een bus naar het Kuipje. Op initiatief van De Supportersfederatie in samenwerking met de club, wordt gratis vervoer aangeboden aan de supporters die meerijden naar Westerlo. Aangezien de loketten in Westerlo geopend zijn, kunnen ter plaatse nog tickets worden aangekocht. Staanplaatsen kosten 10 Euro, zitplaatsen 15 Euro. Wie van plan is in Hingene op de supportersbus van de Freethielvrienden te stappen, stuurt zo snel als mogelijk een mailtje naar: info@freethielvrienden.be
Er worden sandwiches op onze bus voorzien en de dorstigen zullen worden gelaafd.
Aarzel dus niet om onze jongens in Westerlo te komen aanmoedigen en schrijf tijdig in om zeker te zijn van een plaatsje op onze bus.

* Mag het ook een keer ?
Het is een tijdje geleden, maar Waasland-Beveren is nog een keer winnaar van het weekend geworden in 1B. Het won op de valreep met het kleinste verschil van Molenbeek door een late meevalstreffer, maar als er een ploeg het meest op zoek ging naar de 3 punten, dan was het wel W-B. Groot was het verschil tussen beide ploegen niet en dat lag evenmin in de lijn van de verwachtingen, want RWDM heeft gewoon een zeer degelijke ploeg en bovendien ging het zaterdag alleen over de 3 punten en was de manier waarop ondergeschikt. Omdat ook Deinze thuis punten morste tegen Lommel, vergroot W-B zijn voorsprong op de mannen van Wim De Decker tot 4 punten. Dat is zeker nog niet geruststellend, want W-B moet nog naar het Burgemeester Vandewielestadion, maar beter een voorsprong dan een achterstand in het vooruitzicht van die match. Moeskroen was een paar klassen te sterk voor rode lantaarn Virton, maar vergat het verschil uit te drukken in ruimere cijfers dan de 2-1 laat vermoeden. Door het stormweer kwamen Lierse Kempenzonen en Westerlo niet in actie, maar onderschat de Pallieters niet, want alhoewel zij niet meteen in aanmerking komen voor die tweede plaats, gaan ze ongetwijfeld een rol spelen in dit debat. Kortom, alhoewel de 21ste speeldag nog niet helemaal is afgwerkt, staat het zo goed als vast dat RWDM, W-B en Deinze nog een aardig robbertje gaan uitvechten met als inzet de tweede plaats en op dat vlak vertrekken de Brusselaars met de iets betere papieren.

PVW.