StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Rubriek foto's op onze website.
Jullie hebben ongetwijfeld de voorbije tijd een poging gedaan om wat foto's op onze website te bekijken en gemerkt dat dit niet meer lukte. De oorzaak lag niet aan jullie laptop, maar bij ons. Sinds een tijdje wordt de Flashplayer niet meer ondersteund en moesten we op zoek naar een andere oplossing. Dat hoefde niet per se zo lang te duren, maar omdat onze prioriteit blijft liggen op het dagelijks contact houden met de bezoekers, heeft het toch iets langer geduurd dan de bedoeling was. Onze webmaster is de voorbije dagen "tussendoor" wat aan het experimenteren geweest en met succes, want gisteren werden de foto's online gezet van onze quiz van 29 april ll. Het is nu de bedoeling om stapsgewijs ons hele fotobestand aan te passen en dat is best een hele klus, maar Iris heeft er vertrouwen in dat het goed komt en wie zijn wij om daaraan te twijfelen. Alvast onze excuses aan zij die zich misschien de voorbije maanden hebben geërgerd dat het niet lukte om de plaatjes te bekijken, maar jullie krijgen beetje bij beetje de kans om de schade weer in te halen.

* Dat zou nog eens een grap zijn !
We hebben de voorbije dagen ons best gedaan om mee op zoek te gaan naar een nieuwe coach voor volgend seizoen,maar blijkbaar ligt dat moeilijker dan aanvankelijk gedacht. Sportief manager Jordi Condom kondigde een maandje geleden aan dat die er dra zou komen, maar de zoektocht verloopt moeizamer dan verwacht. De namen van Jean-Lois Garcia (pas gestopt bij Seraing), Wim De Decker (met zijn gevolg opzij geschoven bij Deinze nadat de club in buitenlandse handen is gekomen) en zelfs Emilio Ferrera (aan de slag in de jeugdwerking bij Gent) kwamen hier reeds ter sprake, maar desondanks bleef het stil rond deze namen. Gisteren kreeg ik in ieder geval een leuke suggestie van iemand die aan de door Condom gestelde voorwaarden voldeed (kennis van de Belgische competitie en 1B). Zou Jordi misschien zelf opnieuw de sportieve touwtjes in handen durven nemen ? Dat zweerde hij aanvankelijk af bij de overname van Marc Schneider, maar in het voetbalwereldje moet men van niks verschieten. Dat zou in ieder geval nog eens een grap zijn !

* Moeskroen NIET, Virton WEL.
Of de kogel definitief door de kerk is weet men nooit wanneer Moeskroen betrokken partij is, maar laten we er maar van uitgaan dat het doek nu voorlopig is gevallen over profvoetbal voor Les Hurlus komend seizoen. Op veel begrip hoeven de Henegouwers in het voetbalwereldje niet te rekenen, want daarvoor heeft het zijn twijfelachtig verleden niet mee, maar ik voel wel wat medeleven voor de supporters, technische staf en spelers van Moeskroen die uiteraard niks te maken hebben en geen schuld treffen aan dat schimmige verleden. Zou coach Jeunechamps die het uiteindelijk in die onmogelijk werkbare omstandigheden prima heeft gedaan, op het verlanglijstje van Jordi Condom staan ? Dat zou dus ook een mogelijke verklaring kunnen zijn waarom het nog even wachten was op de aanstelling van een nieuwe trainer bij W-B. De ene zijn dood is de andere zijn brood, want in Virton hebben ze de uitspraak van het BAS op gejuich en met champagne onthaald. Bij supportersclub Beverboys in Beveren wrijven ze zich ook in de handen, want dat wordt weer een lekker lange verplaatsing waarop de biertjes rijkelijk zullen vloeien !

PVW.