StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

In memoriam Roger Beck

Dinsdag 5 juli ll. overleed Roger Beck. Roger heeft de gezegende leeftijd van 88 jaar mogen bereiken en naast het feit dat hij een uitstekende huisvader was, heb ik hem in een ver verleden leren kennen en apprecieëren als een streng, maar rechtvaardig iemand die net als zijn zonen gebeten was door de voetbalmicrobe, of moet ik zeggen SK Beverenmicrobe. Dat er Geel-Blauw bloed door de aderen van zoon Rudi en kleinzoon Robin stroomt, is zonder enige discussie een prachtig cadeau van respectievelijk hun vader en grootvader Roger. Roger was een man van zijn woord en van het principe "iedereen gelijk voor de wet". Hij was fier op zijn voetballende zonen, maar dat weerhield hem niet om streng te oordelen indien nodig en niet enkel op voetbalvlak. Een man ook die respect en gezag afdwong en precies daarom door veel mensen graag gezien.

Roger Beck was ook jarenlang gedreven bestuurslid van supportersclub Sirius aan het station in Beveren en die gedrevenheid kunnen Rudi en Robin niet loochenen.

Het ging al een tijdje minder goed met Roger en dinsdag is hij in alle rust en zonder pijn zacht ingeslapen. Ik hou er aan zijn echtgenote en kinderen, maar in het bijzonder vriend Rudi, zijn echtgenote Brigitte en zoon Robin, bijzonder veel sterkte toe te wensen met dit ongetwijfeld zwaar verlies. Bedankt Roger dat ik je mocht leren kennen en waarderen.

Namens supportersclub Freethielvriende Bornem,

Patrick Van Wesemael,

Secretaris.

PVW.