StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Brondeel komt, Knollenburg gaat.
Het keepersprobleem bij SK Beveren is een beetje minder acuut geworden. De 28-jarige Jorn Brondeel die we in het weekend al aan jullie mochten voorstellen, heeft maandag voor 2 jaar getekend. Bij zijn laatste club, het Nederlandse Willem II, kwam Jorn de voorbije seizoenen amper aan spelen toe, maar in 2017 stond hij 37 keer onder de lat bij het NAC van op dat moment Stijn Vreven dat met o.a. Cyriel Dessers in de rangen naar de Eredivisie promoveerde. We gaan er van uit dat Brondeel eerste keeper wordt, maar de zoektocht als vervanger voor de naar Beerschot vertrokken Bill Lathouwers blijft doorgaan. Momenteel is de keeper van Jong AZ, Bo Reus op proef, evenals een doelman van Westerlo.
Het is de bedoeling dat het gezin Brondeel zich gaat vestigen in de buurt van Antwerpen zodat zijn partner die in een Nederlands ziekenhuis werkt en er een (medisch) leidinggevende functie heeft in de operatiezaal, haar job kan behouden.
Wie de club dan weer verlaat is Arne Knollenburg die in het verleden bij de beloften een vaste waarde was, maar nu heeft gekozen voor traditieclub Rc Mechelen dat het afgelopen seizoen promoveerde. Een mooie club Arne en veel succes toegewenst met deze nieuwe stap in je sportieve loopbaan.

PVW.