StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Is er gezelschap op komst voor Daniel Maderner ?
Ismaheel Taofeek is een 22–jarige Nigeriaanse aanvaller die sinds 2021 is aangesloten bij het Franse Lorient en volgens een bepaalde bron op weg zou zijn naar SK Beveren.
Hopelijk maakt hij de trip met de wagen, want als die met het vliegtuig moet komen zien we hem, net zoals EVerton Luiz, pas tegen de winterstop aankomen. Voor een goed begrip, dit is niet meer dan een gerucht. Ismaheel heeft roots in Noorwegen waar hij nog speelde voor Välerengen en dat zal de wat oudere supporters van SK Beveren zeker en vast nog iets zeggen.

* Als dat maar geen slecht voorteken is.
Dit weekend zijn op Spanje en Italië na, de meest interessante Europese voetbalcompetities van start gegaan. Zo ook in Nederland en Duitsland en daar kregen 2 vertegenwoordigers van de Bolt Football Holdings al meteen een pak slaag. In de Bundesliga verloor FC Augsburg thuis met 0-4 van FC Freiburg. Anders dan bij ons ligt het zwaartepunt in de Nederlandse tweede klasse op vrijdagavond. In de Keuken Kampioen Divisie leed FC Den Haag al meteen uit bij het gedegradeerde Heracles een zware 4-0 nederlaag. Die score had best hoger kunnen oplopen, want de thuisploeg miste nog een strafschop. Tijdens de oefencampagne moest SK Beveren met 2-1 het onderspit delven tegen datzelfde Den Haag dat onder leiding staat van de gewezen international Dirk Kuijt. Jong PSV met Tristan Peersman onder de lat moest in de slotfase van de wedstrijd een 1-1 puntendeling toestaan op het veld van titelkandidaat Willem II dat eveneens het voorbije seizoen degradeerde van de Eredivisie naar de Keuken Kampioen Divisie. Helmond Sport dat op de fandag ook al geen beste indruk maakte, verloor met het kleinste verschil in Breda tegen NAC.

PVW.