StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Vanuit Bornem met de bus naar Molenbeek.
Af en toe mogen we ook een keer reclame maken voor onze eigen winkel. Op zondag 23 oktober om 16 uur neemt SK Beveren het in Molenbeek op tegen RWDM. Alhoewel er in tussentijd nog enkele wedstrijden worden gespeeld waaronder de topper tegen Lierse Kempenzonen en de uitwedstrijd in Dender, kondigt deze wedstrijd zich aan als een bijzonder interessante confrontatie die wellicht al een beetje richtinggevend is voor het verdere verloop van de competitie in 1B.

De Freethielvrienden Bornem leggen daarom een bus in vanuit Hingene aan Café De Zwaan en deze zal om 14.30 uur vertrekken met bestemming Molenbeek.

Supporters die in de buurt van Hingene-Bornem wonen en graag zouden meerijden (denk er aan dat de combiregeling van toepassing is en er niet met eigen vervoer kan worden gereden), sturen zo snel als mogelijk een mailtje naar info@freethielvrienden.be

Zij ontvangen vervolgens een rekeningnummer waarop kan worden overgeschreven voor de bus en het inkomticket.

De prijs voor de bus bedraagt 10 Euro, de ticketprijzen voor RWDM werden ons nog niet meegedeeld. Tot onze aangename verrassing lopen de inschrijvingen van onze leden die dinsdag is gestart vrij vlot. Wacht dus niet te lang om in te schrijven als je er graag bij wil zijn op 23 oktober.

PVW.