StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* De pers heeft de weg naar het Stadionplein gevonden en hopelijk blijft dat nog even zo !
Gezien de vele interlands de voorbije week dreigde het in aanloop naar de topper tegen Lierse Kempenzonen eerder een saaie week te worden, maar dat viel nogal mee. Nochtans, de vorige week eindigde zondag, ondanks de qualificatie voor de zestiende finales van de Croky Cup, met een ferme kater toen het slechte nieuws bekend raakte over de zware blessure van Daniel Maderner wiens seizoen er zo goed als zeker op zit. Die teleurstelling werd met de bevestiging van de komst van DieuMerci Mbokani behoorlijk gecounterd en wat ons betreft kan DieuMerci niet snel genoeg inzetbaar zijn om onze onthoofde aanval weer de nodige stootkracht te geven. De onderhandelingen namen naar ons gevoel opnieuw veel te veel tijd in beslag, maar het succesvol eindresultaat ervan maakte veel goed.
Tussendoor was er tijdens het interlandvoetbal een leuke opsteker voor Edmundsson die met zijn Faeröer een knappe zege boekte tegen Turkije met als kers op de taart voor de pechvoogel van vorig seizoen de winnende 2-1 die achter zijn naam kwam. Reken maar, een gezonde Edmundsson kan onze club in dit hopelijk belangrijk seizoen nog mooie diensten bewijzen, zeker na het uitvallen van Maderner. Helaas keerde Edmundsson terug naar Beveren met een blessure die hem een maand van de voetbalvelden zal houden, alweer een niet te onderschatten handicap voor de komende weken.
Vervolgens kwam er met competitieleider Antwerp een schitterende bekeraffiche uit de trommel die wellicht op woensdag 9 november om 20 uur wordt gespeeld, maar bevestiging hiervan volgt de komende dagen. Kortom, de voorbije week was allesbehalve saai en zal dat tot tenminste zondag voor de topper tegen Lierse niet meer worden, want alle ogen zijn natuurlijk gericht op DieuMerci Mbokani met slechts één vraag : speelt hij nu al mee zondag of tovert coach Wim De Decker een verrassende oplossing uit de hoge hoed om Daniel Maderner te vervangen.

PVW.