StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Inschrijvingen bus RWDM lopen vlot.
Hoe zou dat komen ? Na de droomwedstrijd tegen Lierse Kempenzonen van afgelopen zondag, hebben de inschrijvingen voor de bus naar RWDM op zondag 23 oktober om 16 uur, een boost gekregen. Wie dus van plan is om vanuit Hingene mee te rijden naar Molenbeek die dag, doet er goed aan snel een mailtje te sturen naar info@freethielvrienden.be en zal kort daarna een mail ontvangen met daarin alle info over hoe kan worden ingeschreven. Goed om weten is dat het alweer een wedstrijd met combiregeling betreft en supporters niet met eigen vervoer naar Molenbeek kunnen. Voor de supporters die zich per mail bij ons melden en tijdig hun overschrijving uitvoeren, zullen wij voor het ticket zorgen zodat deze mensen een trip naar het Freethielstadion kunnen uitsparen. Twijfelaars kunnen dus best zo snel als mogelijk de knoop doorhakken om zeker te zijn.

* Loopt afhandeling transfer van Mbokani nog meer vertraging op.
Het gerucht doet de ronde dat de vorige club van DieuMerci Mbokani klacht zou hebben neergelegd bij de Uefa omdat hij onterecht zijn contract heeft verbroken. De Congolees zou tot die beslissng zijn over gegaan omdat hij naar zijn zeggen niet of niet correct werd betaald, maar zijn ex-werkgever ontkent die bewering. Als er wel degelijk sprake zou zijn van een dispuut tussen de speler en zijn voormalige broodheer en deze zaak aanhangig wordt gemaakt bij de Uefa, zijn we inderdaad nog niet aan de nieuwe patatjes toe en is zoveel ophef over de komst van DieuMerci voorbarig geweest. We hebben echter alle vertrouwen in de mensen die deze zaak ter harte hebben genomen en duimen voor een snelle afhandeling van dit delicaat, maar interessant dossier.

* Mooi voor Floriano.
Het is al even geleden toen ik het smsje ontving, maar het blijft de moeite waard om het even te vermelden. Kleine nieuwtjes, zeker als het over oud-spelers gaat, krijgen hier de aandacht die ze verdienen. Floriano Vanzo, hij heeft toch wat jaartjes op de Freethiel rondgelopen, speelt momenteel in eerste nationale bij La Louvière, reeksgenoot van Visé tegen wie SK Beveren het vorige week moest opnemen in de Beker van België. De Henegouwers doen het ver van slecht en staan thans op de vierde plaats met amper 2 puntjes minder dan Francs Borains. Mag ik hem nog even "ons" Florreke noemen, heeft ongetwijfeld een aandeel in die mooie rangschikking, want hij werd vorige maand uitgeroepen tot speler van de maand bij De Wolven en dat zal hem, maar ook ons nog deuugd doen. Proficiat Floriano en doe er gerust nog maar een paar onderscheidingen bij, want voetbalen kan je als de beste, maar helaas was pech tot nu toe te vaak je lot.

PVW.