StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* First come, first served.
De bekermatch tegen Antwerp zorgt voor een stormloop aan tickets bij de club en dat leidt tot een mindere telefonische bereikbaarheid van het clubsecretariaat. Ondanks dat er over de ticketinfo voldoende gecommuniceerd werd door SK Beveren is het her en der toch verschieten omtrent de nieuwe regeling. Heel wat supporters hebben de voorrangsregel voor de abonnees van woensdag 19 t.e.m. zaterdag 21 oktober, geïnterpreteerd alsof zij tot vandaag de tijd hadden om "hun" zitplaats te reserveren ,zoals dat bv. het geval is bij het begin van het seizoen. Supporters zijn er iets te vanzelfsprekend van uitgegaan dat de ticketregeling voor de bekermatch tegen de Great Old vergelijkbaar is met die welke wordt toegepast bij aanvang van elk nieuw seizoen, maar keren nu van een kale reis terug. Met de huidige actie van de club waarbij een abonnee 2 extra Beverenfans kan meenemen, zodat De Freethiel zo vol mogelijk met Beverensupporters zit, moest de club alle seats open stellen. Er werd dus gekozen voor het principe van 'first come, first served' zodat die extra Beverenfans niet verspreid worden over het stadion maar samen kunnen zitten met de abonnee. Voor veel supporters die de communicatie niet grondig genoeg gelezen hadden, was het dus even verschieten. En toch kan onze club niks worden verweten, want er is vooraf wel degelijk helder gecommuniceerd.
De eerste uren en dagen bij het - nu al soms onderbemande - secretariaat waren dan ook hectisch met een bestorming van abonnees die zeker wouden zijn van een plaatsje. Ondanks het feit dat de club ook extra vrijwilligers had aangenomen, konden veel supporters de club niet bereiken. Het jammere aan deze hele affaire is dat veel supporters het prettig vinden dat onze club een keer enkele bekerrondes zou overleven, maar nu er een aantrekkelijke affiche uit de trommel is gekomen, zorgt dat meer dan verwacht voor de nodige frustraties bij zowel de supporters als bij het personeel, want deze laatste zitten in de vuurlinie en krijgen alle bagger over zich heen en dat kan allerminst de bedoeling zijn. Deze regeling die met de beste bedoelingen is bedacht, is een interessante ervaring voor een volgende bekerronde, maar alle betrokkenen doen er goed aan de nodige notities te maken, want de kans is natuurlijk groot dat de Croky Cup na Antwerp einde verhaal zal zijn. Overigens, de mensen van de ticketing worden daarenboven af en toe nog ingeschakeld voor andere taken waardoor het ongepast zou zijn hun met de vinger te wijzen.
Volgende keer terug naar het systeem dat enkel abonnees voorrangsperiode krijgen? Of toch verkiezen om zoveel mogelijk Beverenfans in de vakken te krijgen met deze actie? Stof tot nadenken, maar laat ons niet vergeten dat een stormloop ook betekent dat SKB weer leeft!

PVW.