StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Rij mee met de Freethielvrienden Bornem naar de match tegen Lierse Kempenzonen.
Op zondag 13 november om 16 uur trekt SK Beveren naar het Lisp om er de Lierse Kempenzonen partij te geven. Het is de zoveelste wedstrijd met combi-regeling, supporters mogen dus niet met eigen vervoer naar Lier. Supportersclub Freethielvrienden Bornem legt een bus in voor deze topper, want Lierse Kempenzonen zal wat graag revanche willen nemen voor het pak slaag op de Freethiel van een paar weken geleden. Onze Leeuwen zullen jullie steun dus goed kunnen gebruiken !

Concreet : de bus vertrekt aan ons lokaal Café De Zwaan in Hingene omstreeks 14 uur.
Een zitplaats kost 15 Euro, een staanplaas 10 Euro.
Leden betalen 7 Euro voor de bus, niet-leden 10 Euro.
Wie interesse heeft om met de Freethielvrienden Bornem mee te rijden naar Lier stuurt zo snel als mogelijk een mailtje naar info@freethielvrienden.be en ontvangt er onmiddellijk een terug met de betalingsgegevens. Wij zorgen dus voor de tickets op voorwaarde dat de overschrijving van het verschuldigde bedrag tijdig op onze rekening staat.
Tip : de vraag is net zoals tegen RWDM groot. Wie zeker wil zijn van een zitje op onze bus en een ticket, wacht dan niet te lang om in te schrijven.

* KSK Beveren haalt fors uit tegen Heikant Zele.
KSKB heeft zijn sterke prestatie van vorige week in Haasdonk met een klinkende 4-0 overwinning bevestigd voor eigen supporters tegen Heikant Zele. Het speelde een uitstekende wedstrijd waarin het tal van kansen bijeen voetbalde en enkel op het kwartier bij een 0-0 tussenstand even werd opgeschrikt door een kopbal op de binnenkant paal van een eigen verdediger. Vijf minuten later beloonde KSK Beveren zichzelf een eerste keer, tevens de ruststand. Ook na rust bleef de thuisplog sterk voetballen en toen op het uur de 2-0 viel na een strafschop en Heikant met een mannetje minder verder moest, was de match gespeeld. Geel-Blauw voetbalde nog een handvol kansen bijeen waaruit nog tweemaal werd gescoord en dus een overtuigende eindstand 4-0.
Door deze mooie winstpartij verschaft KSKB zich in de rangschikking de nodige ademruimte ten opzichte van de staartploegen.
Op de wedstrijd tussen KSKB en Heikant was Marco Pfaff aanwezig en dat is de zoon van Antoon Pfaff. Antoon, een van de meerdere broers van JM, speelde 150 wedstrjden voor SK Beveren en vond daarin 11 keer de weg naar de netten. Toon is er 70, maar vertoeft al een tijdje in een rusthuis vanwege een slepende ziekte.

PVW.