StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* De Freethielvrienden Bornem leggen een bus in naar Deinze.
We beseffen dat de eerstvolgende opdracht altijd de belangrijkste is, maar vanuit organisatorisch oogpunt is het een must om verder te kijken dan onze neus lang is. Zondagnamiddag vanaf 16.30 uur gaat de focus vol op Lommel, maar een weekje later op zondag 4 december (uitgerekend de dag waarop Jean-Marie Pfaff jarig is), moet SK Beveren naar Deinze. Omdat onze spelers de steun in die lastige uitwedstrijd bijzonder goed kunnen gebruiken, voorzien de Freethielvrienden Bornem opnieuw een bus die vanuit Hingene aan Café De Zwaan zal vertrekken (vermoedelijk rond 16 uur).
De match in Deinze betreft wederom een risicowedstrijd wat er op neerkomt dat geen supporters welkom zijn met eigen vervoer.
Supporters in Klein-Brabant en het Waasland die onze favoriete club mee naar de overwinning willen schreeuwen in Deinze, zijn van harte welkom en betalen als niet-lid 10 Euro voor de bus (7 Euro voor wie lid is van onze supportersclub). Ik heb ergens horen waaien dat de ticketprijs voor volwassenen in Deinze 10 Euro zou bedragen, althans dat was de prijs voor de thuiswedstrijd van Deinze tegen RWDM en we zien niet zo goed in waarom die tegen SK Beveren hoger zou zijn, maar zij die ons mailen dat ze interesse hebben om mee te rijden, ontvangen tijdig een mailtje met de nodige correcte info. Het spreekt vanzelf dat wij voor iedereen die meerijdt vooraf een ticket gaan halen in Beveren, op voorwaarde natuurlijk dat tegen een afgesproken dag (en die zal ook in de mail staan) het geld op de rekening van onze supportersclub hebben staan.
Interesse om wie weet nog eens zo'n spektakelmatch als die op het Lisp bij te wonen ? We horen graag zo snel als mogelijk van jullie op : info@freethielvrienden.be

PVW.