StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Prettig eindejaar en een fantastisch 2023 toegewenst.
Deze laatste dag van 2022 leent zich perfect om onze website bezoekers van harte te bedanken voor hun regelmatige bezoekjes aan onze website. Jullie interesse is onze drijfveer om met onverminderd enthousiasme te blijven doorgaan, ook op momenten zoals deze waarin er maar weinig weetjes te rapen vallen, maar opgeven staat niet in ons woordenboek en we mogen hopen dat onze ploeg er voor de rest van het seizoen net zo over denkt.

Tevens hou ik er aan de mensen die op regelmatige of iets minder regelmatige basis een bijdrage leveren, want dat geeft mij de gelegenheid om even op adem te komen en inspiratie op te doen voor alweer een volgende bijdrage. Seppe, Rudi, Geert, dikke merci om elk op zijn manier een steentje bij te dragen waardoor veel supporters het de moeite waard blijven vinden om een bezoekje te brengen aan de website van suportersclub Freethielvrienden Bornem. Merci ook aan Luc Rombaut die zijn weetjes altijd graag met jullie deelt en op korte tijd helemaal mee is met het opzet van deze (en dat zeg ik met enige fierheid) onze door velen gewaardeerde supporterswebsite die ooit in het leven is geroepen om het vlammetje van KSK Beveren, soms op een wat lager pitje, dan weer wat feller, maar sowieso altijd brandende te houden en ik meen te mogen stellen dat we daarin zijn geslaagd. Dankjewel ook aan onze webmaster Iris die het voor mekaar blijft brengen om, ondanks beroepshalve dagin, daguit voor haar laptop te zitten, dagelijks tijd vrij maakt om het aangeleverde leesvoer voor jullie toegankelijk te maken. Het is fijn over zulk een geweldig ploegje enthousiastelingen te kunnen beschikken en dat allemaal zonder dat ze er ooit een Euro voor hebben ontvangen. En een fantastisch ploegje, dat mag ook worden gezegd van het bestuur van de Freethielvrienden Bornem die mij de voorbije meer dan 10 jaar altijd carte blanche hebben gegeven om onze website te beheren. Bedankt Walter, Danny, Yves, Kevin en Johnny voor zoveel vertrouwen.

Beste websitebezoeker, ondanks het feit dat hier en elders in de wereld zaken gebeuren die we liever anders hadden gezien, blijft SK Beveren "voorlopig" sportief op schema om zijn ultieme doel te realiseren. Onze gedeelde eerste plaats met Beerschot geeft missschien een wat vertekend beeld aangezien de Mannekes een match minder hebben gespeeld, maar we hebben ons lot nog in eigen handen, te beginnen met de clash op de Freethiel van zondag 22 januari om 16 uur tegen uitgerekend datzelfde Beerschot. Ondertussen is het met interesse uitkijken of er tijdens de wintermercato sterkhouders zullen vertrekken of bijkomen. Op dat vlak werd vorige week al een positief signaal gegeven met de bekendmaking dat Jakov Filipovic onze rangen komt versterken. Ik heb zo het gevoel dat er nog 14 bijzonder boeiende speeldagen op het programma staan en reken maar dat, naast SK Beveren en Beerschot, ook RWDM en Lierse Kempenzonen zich gaan blijven mengen in de titelstrijd en dat maakt het ongemeen boeiend. En ik geloof dat het geen slechte zaak is dat SKB de resterende 4 matchen van de reguliere competitie niet meer tegen Club Nxt, de Anderlecht Futures, Lommel en Deinze moet, want zij willen kost wat kost bij de top6 eindigen waarmee ik in geen geval wil zeggen dat onze wedstrijden tegen Beerschot, SL16, Jong Genk en Dender al binnen zijn.

Beste supporters van SK Beveren, in naam van supportersclub Freethielvrienden Bornem wens ik jullie een veilige jaarwisseling toe en een gezond en vreugdevol 2023. Dat jullie voetbalhart aan het einde van dit seizoen de sportieve voldoeining mag krijgen waar we met zijn allen zo hard op hopen, maar waar spelers, technische en medische staf minstens even hard aan zullen moeten werken. Tot 22 januari op de Freethiel, maar tot morgen op onze website.

PVW.