* KSKB verspeelt lullig zijn leidersplaats.
KSK Beveren en SK Beveren hebben dit seizoen wel een aantal zaken gemeen, maar ook iets tegenstrijdig. Hun klassement ziet er met een tweede plaats en kans op meer, zeer netjes uit, ze scoren beiden vlot, maar houden de boel achterin over het algemeen redelijk op slot en dus valt er in wedstrijden waar beide ploegen aan de aftrap staan, dikwijls een en ander te beleven. De laatste tijd echter slaagt SKB er in (maar we zijn er nu niet zo fier op gezien de tegenstanders) in de absolute slotfase van de wedstrijd een puntje uit de brand te slepen, daar waar KSK Beveren er al enkele keren in blessuretijd twee liet ontglippen. De hoogste tijd dus om Geert De Vreese aan het woord te laten en haal er voor alle zekerheid jullie telraam maar bij.

Niet voor het eerst dit seizoen heeft KSK Beveren zuur puntenverlies geleden diep in de blessuretijd.
Uit bij Berlare kwam geelblauw reeds in de tweede minuut op voorsprong door de heroptredende Sinnaeve.
Lang duurde de Beverse vreugde niet want zeven minuten later stonden de bordjes weer gelijk en pal voor de rust klom de thuisploeg zelfs op voorsprong. De Beverse reactie na de pauze liet niet lang op zich wachten door een doelpunt van Vergauwen. Een kwartier voor tijd leek de zege naar Beveren te gaan toen centrale verdediger De Pauw de rebound benutte toen een pegel van die andere centale verdediger Van Lokeren tegen de paal belandde. Dit was echter zonder de blessuretijd gerekend. Zes minuten na de reguliere speeltijd lukte de thuisploeg alsnog de gelijkmaker door een spectaculaire omhaal : 3-3.
br> Door dit Bevers puntenverlies springt Borsbeke opnieuw naar de leiding dankzij een overtuigende 4-0 zege uit bij Kleit. Borsbeke telt nu 1 punt meer dan Beveren en twee meer dan Sint-Denijssport.
De tweede periodetitel werd dit weekend gewonnen door Melsele.
Volgend weekend staat er een Beverse derby op het programma want dan ontvangt geelblauw de buren uit Haasdonk en op Valentijn 14 februari speelt Beveren zijn derde match in de Fenix-trophy en dit thuis tegen het Engelse United of Manchester.