StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Met de Freethielvrienden Bornem naar Club Nxt - SK Beveren.
Dinsdag werd de kalender van de play-offs in de Challenger Pro League voorgesteld en alhoewel die er voor onze club niet slecht uit ziet, hadden we liever gehad dat er met een thuiswedstrijd werd gestart zodat de supportersclubs die een bus inleggen, een weekje langer tijd hadden om hun organisatie op punt te zetten.
Het zal dus vroeg dag zijn om een bus in te leggen volgende week zaterdag 25 februari naar Roeselare, maar de Freethielvrienden Bornem hebben besloten om dit risico toch te nemen.
Door de nieuwe spelregels qua ticketverkoop opgelegd door Binnenlandse Zaken en de KBVB, werd een nieuw systeem uitgewerkt qua ticketverkoop waarbij de rol van de supportersclubs die een bus inleggen, aan belangrijkheid wint. De eerste indruk die ontstaat is dat het uiteraard in het begin nog wat zoeken en aanpassen zal zijn, zeg maar de kinderziektes overwinnen, maar dat zodra het systeem op punt staat, het in bepaalde situaties handige voordelen heeft.

Concreet : wie graag met onze bus mee wil naar Roeselare voor de match tegen Club Nxt, stuurt een mailtje met daarin de naam van de persoon die meerijdt, de geboortedatum (zeer belangrijk) en het e-mailadres. Het is logisch dat het e-mailadres van wie mail stuurt bekend is, maar wanneer voor meerdere supporters wordt ingeschreven, moeten we ook van die mensen een geboortedatum en e-mailadres hebben. Dit lijkt nogal omstandig, maar het spreekt vanzelf dat we deze gegevens van de supporters die regelmatig meerijden, in een Excel-bstand zullen opslaan zodat we deze niet telkens opnieuw moeten opvragen.
De ticketprijzen voor de match in Roeselare tegen Club Nxt zijn nog niet bekend, maar worden zodra beschikbaar, doorgemaild naar de mensen die hebben ingeschreven zodat er kan worden overgeschreven. Goed om weten : zeer waarschijnlijk vallen alle 5 de uitwedstrijden van SK Beveren onder de verplichte combiregeling waardoor supporters niet met eigen vervoer naar het stadion kunnen. Enkel voor de match in Anderlecht is de knoop nog niet doorgehakt. Laat jullie mails maar komen, want de Freethielvrienden Bornem hebben de beschikking over 50 tickets. Tot slot : onze supportersbus vertrekt op zaterdag 25 februari om 18 uur aan ons lokaal Café De Zwaan in Hingene, dat is tegenover de kerk van Hingene. Leden betalen 8 Euro voor de bus, niet-leden 11 Euro. Betalingsformaliteiten worden bezorgd aan de supporters die zich per mail melden.

PVW.