StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Voldoening is nog geen tevredenheid.
SK Beveren boekte zaterdagavond een levensnoodzakelijke driepunter om in koers te blijven voor de titel en alhoewel het er aan de rust bijzonder belabberd uitzag, kon de scheve situatie binnen het kwartier na de herneming worden recht gezet. Een gouden driepunter, maar het was met de hakken lichtelijk in de sloot. Eerstvolgende match tegen Beerschot van nu vrijdag 10 maart gered, maar op basis van het vertoonde spel, durven weinig supporters verdere plannen maken en dat successen uit het recente verleden geen garantie vormen op het heden (in dit geval vrijdag op 'T Kiel), dat hebben we spijtig genoeg dit seizoen al meermaals mogen ervaren. Het zegt misschien iets over de mogelijkheden van onze spelersgroep, maar slecht spelen en winnen tegen een koploper die het ver van slecht deed, we mogen/moeten de lat echt wel hoger durven leggen. Het lef waarmee RWDM op de Freethiel van meetafaan op zoek ging naar een doelpunt, moet een voorbeeld zijn voor onze technische staf en spelers. Het potteke stamp in de eerste helft van onze ploeg deed bij momenten pijn aan de ogen en stak schril af bij de verzorgde manier waarop de Brusselaars er soms uitkwamen en laat het door sommigen op de counter spelen worden genoemd, als die goed wordt uitgevoerd en hij levert resultaat op, wie kan er dan iets op tegen hebben? Het blijft echter een raadsel waarom met deze spelerskern geen voetbal kan worden gebracht van een hogere kwaliteit, want die is wel degelijk aanwezig en zal aangesproken moeten worden om een echte bedreiging te vormen voor Molenbeek. We hoeven niet elke week academisch voetbal voorgeschoteld te krijgen, maar wie met een sjieke wagen rijdt, moet er durven mee op straat komen. Het moet en het kan een stuk beter en dan zullen de resultaten vanzelf volgen, maar met in 2023 tot nu toe 20 minuten sprankelend voetbal tegen Dender, kunnen we onmogelijk tevreden zijn. Graag een antwoord op mijn vraag vrijdag op 'T Kiel.

* Nog slechts enkele plaatsen vrij op onze bus naar Beerschot.
Vrijdag om 18 uur vertrekt er aan ons lokaal Café De Zwaan in Hingene een supportersbus naar 'T Kiel. De wedstrijd begint om 20 uur, maar omwille van de eventuele verkeersdrukte willen we te laat komen in de mate van het mogelijke beperken.
De inschrijvingen verlopen bijzonder vlot waardoor nog slechts een tiental plaatsen beschikbaar zijn op onze bus. Wie er graag wil bij zijn tegen Beerschot stuurt ons snel een mailtje naar info@freethielvrienden.be met daarin de naam of namen van de personen die meerijden, evenals hun geboortedatum en e-mailadres. Deze mensen ontvangen kort daarna een mailtje terug met de betalingsgegevens. Een ticket (het zijn allemaal zitplaatsen) kost 15 Euro, als niet-lid betaalt men 11 Euro voor de bus. Wees er als de kippen bij, want vol is vol.

PVW.