StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Met de bus vanuit Hingene naar Anderlecht.
Op vrijdagavond 31 maart neemt SK Beveren het in Anderlecht op tegen de RSCA Futures. De Freethielvrienden Bornem leggen een bus in naar de hoofdstad en die vertrekt aan ons lokaal Café De Zwaan in Hingene (Wolfgang D'Urselstraat 2). De wedstrijd begint om 20 uur en er is opnieuw een combiregeling van toepassing, dit wil zeggen dat rijden met eigen vervoer naar Anderlecht niet mogelijk is. Zitplaatsen in het lottopark kosten 15 Euro, staanplaatsen 10 Euro en zowel op de zit- als de staantribune is de inkom gratis voor wie jonger is dan 23 jaar.
Wie interesse heeft om met ons mee te rijden doet er goed aan snel een mailtje te sturen naar info@freethielvrienden.be en ontvangt kort daarna van ons een mail terug met de betalingsgegevens.
Wie voor het eerst meerijdt met de Freethielvrienden Bornem bezorgt ook zijn geboortedatum.

* Cijfers zeggen ditmaal alles.
RWDM heeft zaterdagavond een overtuigende 0-4 overwinning behaald in het Lottopark. Het kwam nog iets vroeger dan SK Beveren tegen Lierse op voorsprong, maar anders dan onze Leeuwen bleven de mannen van Vincent Euvrard duwen en zoeken naar een verdubbeling van de score en die stond bij rust op het scorebord. Challouk en co hadden er duidelijk zin in, want 0-2 vonden ze onvoldoende en het werd uiteindelijk dik verdiend 0-4 waarmee Molenbeek zijn titelambities extra in de verf zet. Het valt daarbij op dat RWDM steeds vlotter de weg naar de netten vindt en elke wedstrijd een pak kansen bijeenvoetbalt. Dat vuur ontbreekt sinds het Spaanse oefenkamp bij onze ploeg die de indruk geeft dat elke match een verplicht nummertje is en niet lijkt te beseffen dat de titel nog op het spel staat. Vreemd, want die begeestering is er wel bij de supporters, de entourage van de club en de burgemeester, zo bleek nog afgelopen vrijdag tijdens de inhuldiging van de fanzone voor aanvang van de wedstrijd tegen Lierse Kempenzonen. Ondanks de sterke prestaties van RWDM de voorbije weken, is het nog veel te vroeg om de handdoek te werpen. Alhoewel het er op het eerste zicht niet naar uitziet, valt moeilijk te geloven dat Molenbeek alle resterende 6 matchen nog met een driepunter zal afsluiten, maar dat zien we het huidige SK Beveren evenmin doen. Toch zijn er voorbeelden legio dat er in het voetbal op korte tijd veel kan veranderen en zaken die op dit moment evident lijken, dat niet vanzelfsprekend meer hoeven te zijn over een paar weken. Leeuwen, gooi dat stroeve over boord en neem enthousiasme in de plaats. Zorg er samen voor dat het shirt van SK Beveren dragen weer plezant aanvoelt. Gebruik het weekje "rust" wat voor de deur staat om met een lach op het veld te komen in het Lottopark op 31 maart en dan is er nog niks verloren.

PVW.