StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Nog een tiental plaatsen beschikbaar op onze bus naar Anderlecht.
De interlandbreak is bijna achter de rug en aanstaande vrijdagavond 31 maart is SK Beveren de gast in het Lottopark. De beloften van Anderlecht zijn de tegenstander en wie deze wedstrijd wil bijwonen en graag in Hingene op de bus stapt, het kan nog steeds. Onze bus vertrekt om 18 uur aan ons lokaal Café De Zwaan in Hingene. Staanplaatsen kosten 10 Euro, zitplaatsen 15 Euro. Voor wie jonger is dan 23 jaar is de inkomprijs gratis.
Geïnteresseerden sturen een mailtje naar info@freethielvrienden.be en ontvangen meteen daarna van ons een mail terug met de gegevens om over te schrijven.
Leden van supportersclub Freethielvrienden Bornem betalen 8 Euro voor de bus, niet-leden 11 Euro.

* KSK Beveren laat opnieuw punten liggen, maar er is nog geen man over boord.
Is het de onverwachtse titelstress of gewoon de iets mindere vorm waarmee elke ploeg in de loop van het seizoen wordt geconfronteerd, feit is dat KSKB al betere periodes heeft gekend dit seizoen. Een puntje op verplaatsing is nooit slecht, maar wanneer men volop is verwikkeld in een titelstrijd kunnen de 2 verloren punten later zuur opbreken. Geert De Vreese praat jullie bij over de lastige uitwedstrijd in Zele.

KSK Beveren heeft zondagnamiddag opnieuw niet kunnen winnen , het werd uit bij Eendracht Zele een billijk 1-1 gelijkspel. Voor de pauze liep het bij Beveren niet echt lekker en zo kwam de thuisploeg vijf minuten voor de rust niet onverwacht op voorsprong toen een thuisspeler door de buitenspelval glipte en de Beverse doelman kansloos liet : 1-0 , meteen de ruststand.
Beveren moest dus na de rust in de achtervolging en in een veel betere tweede helft kwam Beveren na 70 minuten dan ook verdiend op gelijke hoogte.
Pieren kon een vrije trap van Van Lokeren in doel verlengen : 1-1. Verder dan dit kwam geelblauw echter niet waarmee het in de rangschikking niet echt opschiet.
Borsbeke is de autoritaire leider en telt vijf punten meer dan het duo Melsele en Sint-Denijs.
Beveren staat samen met Munkzwalm op de vierde plaats en telt zes punten minder dan de leider. Maar aangezien Melsele, Munkzwalm en Borsbeke geen licentie voor het nationale voetbal hebben aangevraagd lijkt het rechtstreekse promotieticket een duel te worden tussen Sint-Denijs en KSK Beveren, alhoewel Sottegem ook niet volledig lijkt uitgeteld want het won dit weekend met liefst 7-1 van Sint-Denijs.
Er zijn nog vier partijen te spelen en volgende week krijgt Beveren het bezoek van de leiders uit Borsbeke. Beslist een aartsmoeilijke wedstrijd voor geelblauw want met een 2 op 9 uit de laatste drie wedstrijden lijkt Beveren toch in een klein dipje te zitten. Afwachten dus volgende week.

GDV & PVW