* Geen kleerscheuren over gehouden aan ons bezoek in Anderlecht.
Er dreigde een klein smetje te komen op de mooie overwinning van SK Beveren tegen de RSCA Futures, want zowel Vukotic als Bateau moesten in de tweede helft vervroegd naar de kant en een centraal duo vervangen de volgende wedstrijd is geen evidentie. Beide spelers zijn trouwens bezig aan een sterk seizoen en liggen mee aan de basis van het feit dat SKB op RWDM na, de minst gepasseerde defensie heeft. De blessures van beide spelers vallen mee en zonder noemenswaardige ontwikkelingen staan zowel Bateau als Vuko zaterdagavond 20 uur gewoon aan de aftrap.

* KSK Beveren moet de rol even lossen.
KSK Beveren heeft zaterdagavond duur puntenverlies geleden tegen leider Borsbeke. Het verloor met iets overdreven 1-3 cijfers waardoor rechtstreekse promotie haast zeker onmogelijk wordt, maar Geert De Vreese weet er alles van.

KSK Beveren heeft zaterdagavond een nieuwe thuisnederlaag opgelopen. Het verloor met 1-3 tegen leider Borsbeke. In een kletsnatte eerste helft lieten de leiders de bal aan Beveren maar dat vele balbezit leverde echter geen doelgevaar op zodat we met een logische 0-0 gingen rusten na een bijzonder kansarme eerste periode.
Hetzelfde scenario na de rust en zo was het net na het uur toch wel verschieten toen de bezoekers nogal gevleid op voorsprong kwamen via een geweldig afstandsschot. Tien minuten later werd het zelfs 0-2 nadat een hoekschop werd binnengekopt waarbij de Beverse doelman niet echt vrijuit ging.
Luttele ogenblikken later was er echter opnieuw spanning in de partij toen Vergauwen een voorzet van Schelfhout binnenknikte : 1-2. Geelblauw bleef knokken voor de gelijkmaker maar het waren de bezoekers die enkele minuten voor tijd de partij beslisten via de tegenaanval : 1-3, ook de eindstand dus.

Alleszins een veel te hard verdict voor een verdienstelijk Beveren maar daar koopt men niets mee natuurlijk.
Met vijf punten voorsprong op de dichtste achtervolger en nog drie wedstrijden te spelen, waarbij 1 tegen het arme Sint-Niklaas, lijkt de titel binnen voor Borsbeke. Sint-Denijs staat dicht bij een rechtstreekse promotie want het telt vier punten meer dan Beveren en het heeft ook twee partijen meer gewonnen dan geelblauw. Binnen veertien dagen is de volgende opdracht voor Beveren een uitwedstrijd bij Sottegem , dat slechts drie punten minder telt dan Beveren. Op de voorlaatste speeldag komt Sint-Denijs nog naar Beveren afgezakt maar het is duidelijk dat geelblauw zich stilaan op een eindronde mag concentreren.