StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Is Essevee de grote titelkandidaat ?
De wieken van de transfermolen in tweede klasse zijn amper op gang gekomen, maar toch is het opvallend hoeveel supporters van SK Beveren Zulte-Waregem naar voor schuiven als misschien wel de voornaamste titelkandidaat. Daar zullen wel meerdere factoren verantwoordelijk voor zijn en een daarvan is ongetwijfeld dat de West-Vlamingen, net zoals Waasland-Beveren een paar jaar geleden, in theorie althans, geen ploeg hadden om mee te zakken. Er was wel de nodige pech mee gemoeid, want Ruud Vormer die bij Club Brugge was opgehaald om de meubelen te redden, miste door een blessure een pak wedstrijden. Een zwaluw maakt echter de lente niet, want een degradatie is meestal het gevolg van een optelsom. Maar ook het feit dat Zulte-Waregem alles in het werk stelt om Vormer en Vossen langer aan zich te binden, maakt indruk bij zowel de fans van Essevee als bij die van de concurrentie. We zullen deze rubriek ongetwijfeld nog een keer over doen zodra de kernen nagenoeg volledig zijn samengesteld, maar het leidt geen twijfel dat de Gaverbeekbewonders als groot favoriet van de Challener Pro League van start gaan, maar in Dortmund en Antwerpen weten ze ondertussen dat die favorietenrol zwaar om dragen en niet altijd een garantie op succes is.

* KSK Beveren zwaait het seizoen feestelijk uit.
Afgelopen zaterdag was er het eindeseizoensfeestje van KSK Beveren en naast heel wat lekkers om de innerlijke mens te versterken, werden zoals dat gaat bij dergelijke bijeenkomsten, spelers in de bloemetjes gezet. Voor speler Yordi Pieren was het een vruchtbare avond, want hij mocht liefst drie prijzen in ontvangst nemen : gouden schoen, verdienstelijkste speler en topscorer. Enkele afscheidnemende spelers werden eveneens in de bloemetjes gezet waaronder Johan Segers. Ook spelers die ondertussen de kaap van 100 wedstrijden bij KSKB hebben bereikt werden gehuldigd waarbij Yves Van Lokeren.
Voorzitter Andre Bolssens nam eveneens kort het woord, mede drijvende kracht Robin Beck ontbrak wegens vakantie in Kroatië. Namens de Freethielvrienden Bornem wensen we KSK BEveren komend seizoen veel succes toe.

PVW.