StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Sprokkels allerlei.
Morgen donderdag wordt de kalender voor eerste en tweede klasse gepubliceerd, maar gisteren lekte hier en daar toch al wat details uit. Zo zou SK Beveren op de vijfde speeldag worden verwacht op Het Kiel en dit op zaterdag 16 september om 20 uur. Ondertussen kreeg ook de traditionele opener van de voorbereiding in en tegen KVK Svelta Melsele een plaatsje op de kalender. Op dinsdag 4 juli om 19 uur wordt er afgetrapt in de Albrecht Rodenbachlaan 29 en als de weersomstandigheden ook dan nog meezitten wordt het daar wederom gezellig druk.

Ondertussen maakt SK Beveren verder werk van contractverlengingen en er ligt nog wel wat werk op de plank. Zo blijft Dries Wuytens nog minstens voor een seizoen een Beverenboy. Een jaar geleden zou ik dat amper vermeldenswaard hebben gevonden, maar sinds de komst van Wim De Decker en de herschikking achterin met een soort driemansverdediging (Vukotic, Bateau en Wuytens), heeft Dries zijn draai gevonden en stond onze defensie als een huis. Opmerkelijk, van dit trio blijft "voorlopig" enkel dus Wuytens over, want Vuko is wanhopig op zoek naar een club en rond de contractverlenging van Bateau is weinig geweten hoe ver het daarmee staat.

En de Challenger Pro League krijgt er een bekend “Bevers” gezicht bij. Stijn Vreven, in het seizoen 2015-2016 trainer bij Waasland-Beveren, wordt de nieuwe coach van KV Oostende. Hij moet proberen het Oostendse schip dat toch wat op drift geraakte na de degradatie, weer naar veiliger wateren te begeleiden.

PVW.