StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Vukotic en Maderner vinden onderdak.
Alexander Vukotic en Daniel Maderner hebben elders onderdak gevonden. Onze centrale verdediger die liefst 5 seizoenen op de Freethiel voetbalde en dat is in deze tijd behoorlijk uitzonderlijk, gaat dan toch naar de Duitse tweedeklasser Wehen Wiesbaden. Wehen promoveerde afgelopen seizoen van de derde klasse naar de tweede Bundesliga. Het spreekt vanzelf dat we Vuko deze transfer na 5 mooie jaren van harte gunnen, maar of dit nu de transfer is waar hij van droomde, daar heb ik mijn twijfels over. Daniel Maderner keert terug naar zijn vaderland en gaat er voetballen bij de Oostenrijkse tweedeklasser Grazer AK. In de stad waar ook Sturm Graz haar thuishaven heeft, eindigde Grazer AK het voorbije seizoen op de tweede plaats met slechts één puntje achterstand op de kampioen. Waar hebben we dit verhaal nog een keer gehoord!

Ondertussen evolueren de gesprekken met Bateau in zeer gunstige zin en is het nog slechts een kwestie van enkele punten en komma's.

SK Beveren zou ook zo goed als rond zijn met een Belgische centrale verdediger die in het verleden de kleuren van Gent, OHL en Beerschot verdedigde.

PVW.