StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Nog wat vertrekkers en dra ook een nieuwkomer.
Bij mijn weten is er nog geen bevestiging op de officiële website van SK Beveren dat Bjorn Brondeel de overstap maakt naar FC Eindhoven, maar onze andere doelman, Brent Gabriel, trekt met zekerheid naar reeksgenoot Oostende. Voor Brent alleszins een prima oplossing, want de kansen op minuten bij SK Beveren zagen er ook voor het komend seizoen minimaal uit. De overgang van Brent die een jaar of 4 geleden door W-B bij Club Brugge werd opgevist, is definitief. We wensen de Sint-Niklazenaar bijzonder veel succes toe bij de Kustboys en we komen mekaar zeker nog tegen!

Oud nieuws is ondertussen dat keeperstrainer Sven Van Der Jeugt promoveerde naar een schitterende club in de Jupiler Pro League. Hij gaat vanaf nu aan de slag bij Union en dat is hem van harte gegund. Zijn plaats bij SK Beveren wordt ingenomen door Kenny Steppe en dat is een oude bekende van de Freethiel. Kenny heeft zijn handschoenen definitief opgeborgen in de lade van zijn garage en doet vanaf begin deze week zijn stinkende best om Beau Reus, Maxim Deman en jongeling Beniest "nog" beter te maken.

En zo dadelijk wordt de komst bekend gemaakt van een Turkse aanvaller afkomstig van Cukur. Cukur wordt opgehaald bij de Turkse topclub Fenerbache, maar is geen onbekende voor de Challenger pro League. Vorig seizoen verdedigde hij de kleuren van Dender. Zijn statistieken moeten dus perfect terug te vinden zijn. Een onvergeteijke indruk heeft hij daar bij mijn weten niet nagelaten, maar uiteraard verdient deze rijzige aanvaller een eerlijke kans.

PVW.