StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Sterkhouders laten dikwijls wat langer op zich wachten.
We hebben de voorbije dagen met veel ongeduld de sociale media van SK Beveren bestookt in de hoop de aankondiging te vernemen van een speler die een ploeg met ambitie (en die hebben ze ons beloofd op het einde van het afgelopen seizoen), iets kan bij brengen. Met het grootste respect voor de jongens die tot nu toe aansloten (Servais, Deman en Dassy), maar hun bijdrage voor het komend seizoen moet in het beste geval tot een "steentje" worden ingeschat. Wat Kyeremateng en Cukur betreft proberen we positief te zijn en het voordeel van de twijfel te gunnen, maar of zij de leemte van Barry, Mbokani of Ribeiro Costa kunnen opvullen, lijkt mij twijfelachtig.

Het is dus nog even bang afwachten tot de geschikte hoekstenen worden gevonden die het gewicht van een succesformatie kunnen dragen. Opzoekingsbeest Luc Rombaut bezorgde mij zondagavond een serietje smsjes waaruit moet blijken dat een niet te onderschatten aantal spelers (en het zijn niet van de minste) het voorbije seizoen pas in augustus of later een contract bij SK Beveren tekenden. Ik citeer enkel de spelers die dus in augustus aansloten na het oefenkamp met de bedenking dat Beau Reus die het toch zou schoppen tot onbetwiste titularis, op 19 juli door de club werd aangekondigd. In het overzichtje van Luc stond ook de naam van Anicet (12 augustus), maar die laten we even buiten beschouwing omdat hij geen basisspeler was.

Arriveerden bij SK Beveren op : 26 september (Mbokani), 10 augustus (Ismaheel), 2 augustus (Coopman), 19 augustus (Van Damme), 12 augustus (Bateau).

Dit gaat toch al snel over een bijna halve ploeg en het is al bij al nog goed afgelopen met deze spelers, maar het was de bedoeling om dit seizoen onze competitiestart niet te missen en een eindeloze inhaalrace te vermijden, maar op dat vlak moet voor een herhaling van het scenario van vorig seizoen worden gevreesd.

PVW.