StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Is Jay-Dee Geusens dra een Leeuw?
Wellicht vandaag maakt SK Beveren de komst bekend van de 21-jarige Jay-Dee Geusens. De aanvallende middenvelder die het voorbije seizoen best wel indruk maakte bij Jong Genk, was er persoonlijk verantwoordelijk voor dat SKB op speeldag 21 van de reguliere competitie (Jong Genk - SK Beveren werd toen op de Freethiel gespeeld) alle kleuren van de regenboog liet zien. Hij scoorde niet alleen de 1-1, maar zette tot driemaal toe Beau Reus aan het werk met prima afstandstrappen en vond met de ogen toe zijn ploegmaats. Bijkomend voordeel met Jay-Dee is dat hij ervaring heeft in de Challenger Pro League en dat is meegenomen.
Alleen al zijn voornaam, Jay-Dee, klinkt zacht gezegd veelbelovend, maar daar moet het uiteraard niet bij blijven. Geusens is wat heet een echte Genkie, want hij doorliep nagenoeg alle jeugdreeksen bij de Limburgers. Mocht het tot een akkoord komen tussen de 3 betrokken partijen, is dit het perfect voorbeeld van een transfer van een speler die in een onderlinge match, een dijk van een wedstrijd speelt en met stip wordt genoteerd op het verlanglijstje van in dit geval SK Beveren. Kleine bedenking toch bij zijn schitterende match op de Freethiel : hij kreeg best wel wat ruimte en dat moet je hem als tegenstander best niet geven.
Tevens het bewijs dat coaches en sportief managers vaak gecharmeerd zijn van het talent dat er in die beloftenploeg van 1B rondlopen, want eerder werd ook al Mathis Servais van Club Nxt overtuigd om voor SK Beveren te kiezen. Iemand met een afstandsschot als Jay-Dee is absoluut welkm op de Freethiel en dus maar snel hopen dat de zaak kan worden afgerond.

PVW.