StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Debuut in mineur voor Barry.
Gemengde gevoelens bij Thierno Barry tijdens zijn 2 eerste officiële wedstrijden voor FC Basel. Vorig weekend startte Basel het seizoen met een 2-1 nederlaag uit bij St.Gallen, maar daar bleef het niet bij voor Thierno. Hij liep ook tegen 2 gele kaarten aan en dat betekentde meteen de uitsluiting in zijn debuutwedstrijd in de Zwitserse Super League. En ook afgelopen donderdag 27 juli hield Thierno gemengde gevoelens over aan de wedstrijd in de Conference League tegen Tobol uit Kazachstan. Het begon nochtans goed voor de gewezen aanvaller van SK Beveren, want op het half uur zorgde hij voor de 1-0, maar in de 56ste minuut bij nog steeds die 1-0 voorsprong, wou Barry zijn doelman al te nadrukkelijk bijstaan en dat leverde hem een rechtstreekse rode prent op. En alsof dat nog niet genoeg was, profiteerde Tobol optimaal van die numerieke meerderheid door vervolgens driemaal te scoren (1-3) waardoor de terugwedstrijd van volgende week donderdag in Kazachstan vrijwel uitzichtloos is geworden, tenzij Barry veel goesting heeft om zijn keepersenthousiasme te compenseren met bv. een hattrick en dan liefst daarna zijn handen thuis houdt.

* Sportief directeur en sales manager de gast bij de Freethielvrienden Bornem.
Volgende week vrijdag 4 augustus wordt er in Café De Zwaan in Hingene bij supportersclub Freethielvrienden Bornem, opgewarmd voor de fandag van een dag later op de Freethiel. Op de openingsvergadering die om 20 uur begint, zijn sportief directeur Tom Van den Abeele en sales manager David Finaut de gasten. Interessante gasten om zowel het sportieve als het commerciële onder het licht te houden. Iedereen is welkom en de inkom is uiteraard gratis. Graag een mailtje naar het gekende e-mailadres zodat we een beetje zicht hebben op de interesse. Deze bijeenkomst/sportavond gaat door in de zaal van ons lokaal Afspanning Café De Zwaan, Wolfgang D'Urselstraat 2 te Hingene (recht tegenover de kerk).
Voor de mensen die via de N16 (Sint-Niklaas-mechelen) zouden komen, hou er rekeing mee dat er gewerkt wordt tussen Sint-Niklaas en Temse en er een omleiding genomen moet worden.

PVW