StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Met de Freethielvrienden Bornem mee naar Geel!
De busverplaatsingen vorig seizoen waren een genot. Mooie resultaten en bij gevolg een lekker sfeertje op en naast het veld. Dat smaakt naar meer en dan is de seizoensopener van SK Beveren op zondag 13 augustus de ideale gelegenheid om onze nieuwsgierigheid naar het vernieuwde SKB, te bevredigen. Niet vergeten dat vanaf dit seizoen de rechtenhouders van het voetbalcontract de thuiswedstrijden van de beloftenploegen niet meer zullen uitzenden. Wie dus SK Beveren volgende week zondag aan het werk wil zien, is dus genoodzaakt om de wedstrijd in Geel live bij te wonen.
Concreet : de Freethielvrienden Bornem leggen een bus naar Geel in (de wedstrijd wordt in het Leunenstadion van Geel afgewerkt) en onze supportersclub heeft de gewoonte om op tijd te vertrekken zodat kan worden ingespeeld op onvoorziene omstandigheden onderweg. De bus vertrekt om 11.30 uur aan Café De Zwaan in Hingene (onze lokaalhouder Frank opent zijn deuren vanaf 11 uur. Tickets (er zijn enkel zitplaatsen beschikbaar) kosten 15 Euro voor volwassenen, -18-jarigen betalen 10 Euro. Een zitje op de bus kost 8 Euro voor een lid, 11 Euro voor wie geen lid is.
Gezien het ongewone aanvangsuur (de match begint om 13.30 uur) zullen er ook nu weer sandwiches op de bus worden voorzien.
Vorig seizoen, ook al omdat het toen nagenoeg altijd wedstrijden met combiregeling waren, hebben we heel wat nieuwe mensen leren kennen en dat was een fijne ervaring. Nog van dat!
Geïnteresseerden die het zien zitten om in Hingene op de bus te stappen, sturen een mailtje naar info@freethielvrienden.be en zij ontvangen vervolgens van ons een mail met daarin alle informatie over hoe inschrijven om mee te rijden. We kijken er al naar uit de gemaakte vrienden van vorig seizoen terug te ontmoeten en weer nieuwe te leren kennen, want ook dat is een belangrijk aspect van het voetbal, sociale contacten leggen en onderhouden.

PVW