StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Thuiswedstrijden U23-beloftenploegen toch op televisie.
Goed nieuws gisteren voor wie door omstandigheden aanstaande zondag de wedstrijd tussen Jong Genk en SK Beveren niet live kan bijwonen. De rechtenhouders van het voetbal in 1A en 1B hebben immers een akkoord bereikt met de Pro League waardoor de thuiswedstrijden van de Anderlecht Futures, Club Nxt, Jong Genk en SL16 toch nog rechtstreeks zullen worden uitgezonden. Aanvankelijk zag dat er niet zo naar uit vanwege personele problemen en ik veronderstel materiaal, maar waarschijnlijk hebben ze hier of daar nog een zwarte kas gevonden en zijn ze verschoten hoeveel daar nog onder het stof lag. Alleszins een goeie zaak, want er zullen best wel wat supporters zijn die alle wedstrijden opnemen om in geval van nog eens terug te kijken naar bepaalde discutalbele fases.

* Leuk transfernieuwtje.
Din Sula trekt naar het Poolse Odra Opole. Dat zegt mij en waarschijnlijk de meesten onder jullie niet zoveel, maar Rudi Beck wist ons te vertellen dat deze ploeg in de jaren zestig tegenstander was Van SK Beveren in de Rappanbeker. Niet te schatten die Beckskes, maar ik ken er een in Deinze die dat ongetwijfeld ook wist.

* Laatste oproep om in Hingene op de bus te stappen naar Geel.
Nu zondag 13 augustus om 13.30 uur is SK Beveren de gast in het Leunenstadion van ASV Geel. Jong Genk zal er dit seizoen zijn thuiswedstrijden afwerken. Voor SK Beveren een eerste deftige test om te zien of de wat chaotische voorbereiding een vertekend beeld gaf, dan wel een realistisch beeld. De supportersbus van de Freethielvrienden Bornem vertrekt om 11.30 uur aan Café De Zwaan in Hingene en er zijn nog heel wat plaatsen vrij op onze bus. Interesse om mee te rijden, stuur dan vlug een mailtje naar info@freethielvrienden.be waarna een mailtje volgt met de overschrijvingsformaliteiten. Interessant voor de zeer late beslissers : wie een account heeft bij SK Beveren (en dat heb je nodig om je abonnement te bestellen en dat zullen de meesten wel hebben) kan tot bij wijze van spreken een uurtje voor de match zelf nog een ticket aanmaken via dat account. Men is dus niet meer afhankelijk van de openingsuren van het secretariaat of de loketten.

PVW